Olet täällä

Säätiöt tukevat piirin jamboreeleiriläisiä

Lounais-Suomen Partiosäätiö ja Satakunnan Partiosäätiö – Satakunda Scoutstiftelse rs:n ovat päättäneet tukea jokaista lounaissuomalaisista lippukunnista Ruotsin jamboreeleirille lähtevää leiriläistä 50 euron matka-avustuksella.

Avustuksen saadakseen kunkin leiriläisen tulee hakea avustusta vapaamuotoisella hakemuksella säätiön asiamieheltä Nils Grönbergiltä. Huom. Avustus koskee vain leiriläisiä, ei ISTejä.

Lounais-Suomen Partiosäätiön ja Satakunnan Partiosäätiön tuen piirissä on kaikkiaan 234 leirilippukunnan leiriläistä ja tuen kokonaismäärä on noin 11 700 e. Varat avustukseen on saatu säätiöiden viime syksynä jarjestämän seminaarin tuotoista.

Lounais-Suomen Partiosäätiö ja Satakunnan Partiosäätiö - Satakunda Scoutstiftelse rs järjestivät marraskuussa partion juhlavuoden kunniaksi Partio - 100 vuotta johtamiskoulutusta Suomessa -seminaarin. Huippuseminaarissa eri alojen vaikuttajat pohtivat johtamista eri näkökulmista. Seminaarin tavoitteena oli kerätä varoja partiotoiminnan tukemiseen.

Lisätietoja:
Nils Grönberg
säätiön asiamies
Lounais-Suomen Partiosäätiö
p. 050 312 9421
nils.gronberg@partio.fi