Olet täällä

Kaikki Rastit Löytyi?

Tämänvuotinen KaRHu (Kaikki Rastit Hukassa) -kilpailu starttasi Turun Metsänkävijäin Kololta tiistaina 30.11.2010 tasan klo 18.00. Osallistujia oli tällä kertaa huikeat 41 autokuntaa, jotka saapuivat paikalle odottamaan lähtöä noin puoli tuntia ennen starttia.

Tunnelma kisakeskuksessa oli äärimmäisen tiivis ja suorastaan sähköinen, kun autokunnat hioivat viime hetken taktiikoitaan.

Lopulta kilpailun johtaja Ville Honkanen antoi lähtökäskyn ja kilpailijat ryntäsivät kilpailuaineisto kädessään viilenevään iltaan.

KaRHu:ssa joukkueiden eli autokuntien tavoitteena on löytää kuvavihjeiden perusteella mahdollisimman monta rastia mahdollisimman nopeasti. Toisin kuin monissa muissa kilpailuissa KaRHu:ssa erinäköisten moottoriajoneuvojen, lunttien ja sähköisten härpättimien käyttö on sallittua ja kilpailijoilla nähtiinkin mitä moninaisempia apuvälineitä kisan aikana.

Hyisessä illassa etsittiin niin kadonneita kiskoja Joukahaisenkadulta kuin myös kiipeilykallioita Ispoisista. Lopulta hieman ennen kilpailuajan umpeutumista joukkueen rynnistivät maaliin Turun Metsänkävijäin Kololle, jossa heidät otti vastaan kisakeskuksen tulostoimiston tiski sekä kahvi- ja pullatarjoilu.

Pikaisen tuloslaskennan jälkeen voittajaksi selviytyi autokunta nimeltä: Äijät.

Kilpailun johto kiittää kaikkia osallistuneita sekä pakkasta urheasti uhanneita rastimiehiä. Lisää tuloksia, kuvia ja tunnelmia julkaistaan ensi tilassa.

(Teksti ja kuva: Ville Honkanen)

Loput tulokset valmistuivat vasta 5 vuorokautta kisan jälkeen. Ne julkaistaan ladattavana pdf-tiedostona alla.