Olet täällä

Turun Pyhän Yrjänän killan uusi alku

Kaikkiaan 24 pääosin vain hieman varttuneempaa partiolaista kokoontui Partiomuseon tiloissa 22.1.2010 jatkaakseen killan sammahtamaan päässyttä toimintaa uudella vauhdilla, uusin kasvoin ja uusin suunnitelmin. Uutena kiltamestarina vastuuta kantaa hopeasusi Olli Opi Koskela.

Ohjesäännön mukaan varakiltamestarin tehtävänä on pitää kilta toimivana ja uusiutuvana. Niinpä kiltamestari Koskela nimitti killan kaikki uudet jäsenet pikimmiten varakiltamestareiksi huolehtimaan tästä tehtävästä.

Kokouksen partio-ohjelman perinteisemmästä puolesta huolehti Pekka Zorro Saarela luuttuineen laulattamalla koko porukalla wanhoja tuttuja partiolauluja.

Tilaisuuteen osallistuivat myös 2 edustajaa Franciscus-killasta Raumalta, 3 edustajaa Saves-killasta Loimaalta ja 6 edustajaa Partiokilta Ilveksestä Forssasta.

Vierailevien kiltojen edustaja kertoivat monipuolisesti omasta toiminnastaan ja antoivat kokemusperäisiä neuvoja turkulaisille.

Uusitun Turun Pyhän Yrjänän killan mottona on, että killalla on sopivasti aikuisten partiotoimintaa, toiminta on hauskaa ja killalla on oma kilpapartiolaisista muodostuva ystäväpiiri joiden kanssa toimia.

Myös kiltojen välinen yhteistyö kiinnostaa uusittua kiltaa. Tavoitteena on vähintään yksi yhteinen tapahtuma vuodessa lähialueen kiltojen kanssa: Loimaa, Forssa, Rauma, Pori ja ruåtsinkielinen Åbo.

Lisää uusitun Turun Pyhän Yrjänän killan toiminnasta kertoo kiltamestari Olli Opi Koskela, tpyk.kilta(ät)gmail.com, gsm 050- 550 6606.

Uudet jäsenet ovat kuulemma edelleenkin tervetulleita!