Olet täällä

Ensimmäinen Repolainen ilmestyy

Partiopiirin uusi jäsenlehti Repolainen ilmestyy 30.1.2009. Lehden ensimmäinen numero on postitettu kaikille jäsenmaksunsa maksaneille piirin partiolaisille.

Repolainen on Lounais-Suomen Partiopiirin jäsenlehti. Lehti on vanhojen piirilehtien, Piirinallen ja Tammenlehden, perinteen jatkaja. Lehden päätoimittaja on Maija-Liisa Laukkanen Raision KilliNalleista. Lehden toimittamisesta vastaa piirin toimitusjaosto.

Repolainen ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Kolme vuosittaisista numeroista on ns. jäsennumeroita, jotka postitetaan kaikille ykkösjäsenmaksun maksaneille piirin partiolaisille. Loput numerot postitetaan kaikille 15 vuotta täyttäneille ykkösjäsenmaksun maksaneille. Repolainen on B5-kokoinen (176 x 250 mm), noin 36-sivuinen ja aina kokonaan nelivärinen.

Repolainen julkaisee mielellään sivuillaan ajankohtaisia ja alueellisia juttuja ja uutisia, lukijapostia, kommentteja ja mielipide­kirjoituksia. Juttuvinkitkin ovat tervetulleita. Lehti toki varaa itselleen oikeuden valita julkaistavat kirjoitukset ja tarvittaessa lyhentää saamiaan tekstejä. Lehden toimituksen tavoittaa osoitteesta repolainen(ät)partio.fi.

Haluatko reportteriksi?

Sauhuaako kynäsi, onko kamerasi ahkerassa käytössä tai pursuaako mielikuvituksesi kirjoittamattomia juttuja? Repolainen etsii toimitukseensa lisää innokkaita toimittajia. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta lehden tekemisestä, partioviestinnästä sekä kaipaat uusia partiohaasteita, ota yhteyttä:
Sari Mantere, toimitusjaoston puheenjohtaja sari.mantere(ät)gmail.com, tai
Maikki Laukkanen, Repolaisen päätoimittaja maikki106(ät)hotmail.com.

Repolaisen ilmestymisaikataulu ja muita lisätietoja.