Olet täällä

Napaketulle voi vielä ilmoittautua

Napaketun varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta mukaan pääsee vielä. Maanantaista 20.12. alkaen voi leirille jälki-ilmoittautua edulliseen 65 € hintaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.1.2011.

Ilmoittautuminen tapahtuu samoin kuin varsinainen ilmoittautuminen aiemmin, eli ilmoittautumislomake ja terveystietolomake palautetaan lippukunnan Napakettu -yhdyshenkilölle, joka syöttää tiedot Polkuun ja toimittaa kaavakkeet kootusti partiotoimistoon. Materiaalit löytyvät Napaketun kotisivuilta

Yhteiskuljetukset leirille

Piiri järjestää Napaketulle yhteiskuljetuksia mikäli niihin löytyy riittävästi kiinnostuneita. Yhteiskuljetus ei sisälly leirimaksuun, vaan siitä peritään erillinen maksu joka määräytyy matkustajamäärien mukaan. Sitovat ilmoittautumise yhteiskuljetukseen on tehtävä 9.1.2011 mennessä Partiotoimistoon Riikalle (sähkö- tai perinteisellä postilla).

Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava, montako henkeä kuljetukseen osallistuu. Samassa yhteydessä voi myös kertoa toiveen paikasta josta lippukunta haluaa yhteiskuljetuksen nousta. Yhteiskuljetukseen ilmoittautuneet saavat vahvistuskuittauksen viikolla 2; mikäli ette saa sitä olettehan yhteydessä Riikkaan.

Rakennusleiri

Napaketun rakennusleiri järjestetään 23.2.2011. Raksalla valmistellaan ohjelma-alueita ja yhteisiä rakennelmia, esimerkkeinä ohjelmalavan portaat, ruokailukatos ja leiriportti. Majoitukseen liittyvät teltat pystytetään osana leiriohjelmaa 24.2.

Rakennusleirille ilmoittaudutaan piiritoimiston kautta. Sovithan pestistäsi ennen ilmoittautumista.

Ilmoittautumiset

Riikka Hosiosto, 050 3129 425, riikka.hosiosto (ät) partio.fi

Lisätietoa rakennusleiristä ja siellä tarjolla olevista pesteistä:

Leirinjohtaja: Paavo Kaija. 044 4253 443, paavonpaja (ät)gmail.com
Ohjelma: Pekka Aalto, 050 5623 753, pekka.aalto2 (ät) luukku.com
Huolto: Risto Nordström, 044 3041 187, nordstrom.risto (ät) gmail.com

Ilmoittautumislinkin Napaketulle löydät täältä

Napaketun kotisivut