Olet täällä

Napaketulla tänään 841 leiriläistä

Kun kissa on poissa, hyppivät hiiret pöydillä. Tänään lauantaina Napakettu-leirille osallistui lähes 500 sudenpentua, seikkailijaa ja sisupartiolaista saattajineen. Ja muut leiriläiset väistivät jo aamulla pienelle haikille. Napakettu on tänä vuonna Suomen suurin talvileiri.

Vakioleiri lähti aamulla haikille ja sillä aikaa tantereen ovat vallanneet vajaat 500 napakettupäiväläistä sudenpentua, seikkailijaa ja sisupartiolaista johtajineen.

Simo Suksi, Katja Kelkka ja Paula Pulkka löysivät kadonneet talviurheiluvälineensä näiden innokkaiden partiolaisten ja Napakettu-twistin avulla. Uskolliset liittolaiset seuraavat kukin suosikkiaan talvi-iloittelun poluilla.

Heittoköydellä kalastellaan jäältä aarrelaatikkoa ja sisältö on varmasti vaivan arvoinen, ainakin Saviseudun Peurojen Pöllöt ja Kotkat ovat tyytyväisiä kalastamaansa saaliiseen!

Omatoimiset odottelijat hyödyntävät vanhempien Napakettuilijoiden tekemää onkaloiden ja salakäytävien puhkomaa lumilinnaa.

Toinen vaivaa vaativa - mutta varmasti myös sen arvoinen - löytö on olympialaisareena jäällä.

Eikä vähiten iloa anna jäällä päät pyörälle saattava napakelkka, voi vauhdin riemua!

Ja hei, hyvä ruoka vielä parempi mieli ja vatsa täynnä kohti uusia huipentumia. Taas mennään!

Napakettu-tilasto 26.2.2011:

tarpojat 128
samoajat 68
vaeltajat 64
aikuiset 81
sudenpennut 271 (la)
seikkailijat 132 (la)
sisupartiolaiset 4 (la)
susesi-saattajat 93 (la)

kaikki yhteensä 841

(Napakettu-tiedotus / lauantai 26.2.2011 klo 13.52)

Napakettu on Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri 24.-27.2.2011 Yläneen Raasinkorven maastossa. Napakettu on tänä vuonna Suomen suurin talvileiri!

Leirille osallistuu lähes 341 tarpojaa, samoajaa ja vaeltajaa (12-22-vuotiaat) sekä aikuista johtajaa kaikkiaan 79 eri lippukunnasta.

Lisäksi lauantaina 26.2.2011 leirille osallistuu muutaman tunnin ajan lähes 500 sudenpentua ja seikkailijaa (7-12-vuotiaat).

Leirisivusto: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/napakettu/