Olet täällä

Lauantai-illan suuri iltanuotio kokosi leiriläiset

Napakettu-leirin iltapäivä kului jäälaakson ohjelmapisteissä ja maastopeleissä. Sudenpentujen, seikkailijoiden ja sisujen lähdettyä kotia kohden oli illan ohjelmassa vuorossa Napaketun suuri iltanuotio. Aamulla alkaa leirin pakkaaminen aurinkoisessa säässä ja noin kolmen asteen pikkupakkasessa.

Paluu tulevaisuuteen. Suuri, siis SUURI, iltanuotio oli kuullut "valaise ja lämmitä meitä" hoennan. Nuotion loimu lämmitti myös leiriläisten äänijänteet ja nivelet laululeikkeihin.

Pieni lintunen ei pelkästään matkaillut maailmalla vaan sotkeutui myös Lontoon metroverkostoon. Lintusen olisi pitänyt kiertää Napaketun haikilla, jotta kartta olisi tullut tutuksi. Aikamatkalla lintunen vaihtui bile- ja avaruussuteen.

Susien laululeikit veivät hitaamman ja kömpelömmän leiriläisen (aikuisen) pahemman kerran solmuun, mutta onneksi yön hämärä antoi mukavasti suojaa.

Illan kohokohtana ollut pääesiintyjä odotteli jo backstagella kuumeisesti huiveja kiristellen vuoroaansa lämppärin esittäessä syksyn säveliään menneiltä vuosilta. Yleisön joukossa kuului kohahdus, lavan reunalla vilahti sifonkihuivi, yleisö kirkui ja kauan odotettu Nipa "Lasse" Neumann saapui estraadille. Kitaran ensimmäiset sävelet toivat yleisön huulille Autiotalon sanat, mutta totuttuun suomalaiseen tapaan hitaasti mukaan lähtevä yleisö pääsi kunnolla mukaan vasta kertosäkeen kajahtaessa.

Hurjasta suosionosoituksesta huolimatta encorea ei saatu, vaan yleisö johdateltiin musiikin ja kuvien kera näille hetkille.

Enää jää kysymykseksi, mihin asti mennään leirin päättäisissä sunnuntaina aamupäivällä. Kauramies - you're busted.

(Napakettu-tiedotus / lauantai 26.2.2011 klo 22.46)

Napakettu on Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri 24.-27.2.2011 Yläneen Raasinkorven maastossa. Napakettu on tänä vuonna Suomen suurin talvileiri!

Leirille osallistuu lähes 341 tarpojaa, samoajaa ja vaeltajaa (12-22-vuotiaat) sekä aikuista johtajaa kaikkiaan 79 eri lippukunnasta.

Lisäksi lauantaina 26.2.2011 leirille osallistuu muutaman tunnin ajan lähes 500 sudenpentua ja seikkailijaa (7-12-vuotiaat).

Leirisivusto: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/napakettu/