Olet täällä

Partioalennus toukokuusta alkaen kymmenen prosenttia

Partiovaruste ja Satakunnan Partiokauppa osana viidentoista myymälän ketjun muodostavia Partiokauppoja parantavat ja selkeyttävät partiolaisten jäsenalennusta. 1.5. alkaen partiokaupat antavat partiolaisille ostoksista kymmenen prosentin jäsenalennuksen.

Alennuksen saa nyt siis myös kaikista ilmoitus-, kuvasto- ja kampanjahinnoista sekä tarjoushintaisista tuotteista. Alennus koskee kaikkia tuoteryhmiä, lukuun ottamatta partiotuotteita. Alennuksen saa voimassa olevan Suomen Partiolaisten jäsenkortin esittämällä. Alennukset ovat voimassa myös verkkokaupoissa.

Pääkaupunkiseudun, Hämeen ja Lounais-Suomen Partiosäätiöt omistavat Suomen Partiokaupat. Säätiöiden tehtävänä on tukea suomalaista partiotoimintaa yhdessä partiopiirien kanssa. Partiokauppojen tuotto käytetään kokonaisuudessaan nuorisotyöhön, suomalaisen partiotoiminnan hyväksi.

Ketjun myymälöissä palvelee partiovastaavia, jotka ovat saaneet koulutuksen partiotuotteisiin. Myymälöiden nettisivuilta löytyvät partiovastaavien yhteystiedot. He auttavat myös lippukuntien laskutusasioissa ja heidän kauttaan kannattaa varmistaa isompien partiotuotemäärien tilaukset.

Partiokaupat-ketjuun kuuluvat Partiovarusteen, Satakunnan Partiokaupan ja Partioaitan myymälät.