Olet täällä

Suklaamoussea ja sipsejä trangialla

Napakettu-talvileirin keskiaika-teemainen aamu alkoi hieman pienemmissä pakkaslukemissa, mutta kiusaksi saatiin ikävä viima. Varpaat pysyivät lämpiminä lakanalentopalloa pelaamalla ja ramboradalta esteiden joukossa oli muun muassa autonrenkaita ja tukkeja. Napakettu on tänä vuonna Suomen suurin talvileiri.

Aamupala oli kevennetty versio puurosta ja kiisselistä, koska puurokeitin sanoi sopimuksen irti. No, tästä pienestä vastoinkäymisestä huolimatta päivä käynnistyi ohjelmalaaksoissa.

Lumilaaksossa leiriläiset pääsivät testaamaan osaamistaan karttamerkeistä ja ilmansuunnista. Entä kuinka moni muu kuin Napaketun leiriläiset ovat päässeet talviolosuhteissa kokkaamaan trangialla suklaamoussea ja sipsejä?

Varpaat pysyivät lämpiminä lakanalentopalloa pelaamalla ja ramboradalta esteiden joukossa oli muun muassa autonrenkaita ja tukkeja. Kädentaidot punnittiin jousipyssytyömaalla.

Toinen ohjelmalaakso on jäälaakso, mutta siitä lisää huomenna.

Ohjelmalaaksojen aikana jotkut leiriläiset saattoivat törmätä myös tiedotusvälineisiin. Juttuja voi lukea lähiaikoina ainakin Auranmaan viikkolehdestä ja Aamuset-lehdestä ja leiriläisiä voi bongata tänään myös TurkuTV:stä klo 18.30, 19.30, 20.30, 21.30 ja 22.30.

Perjantaina iltapäivällä oli leirialue on melko tyhjän näköinen asukkaiden seikkaillessa haikin ensimmäisellä osalla leirialueen lähiympäristön maastoissa. Illalla on vielä luvassa markkinatunnelmaa päivän aikakausi-teeman mukaan.

(Napakettu-tiedotus / perjantai 25.2.2011 klo 14.45)

Napakettu on Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri 24.-27.2.2011 Yläneen Raasinkorven maastossa. Napakettu on tänä vuonna Suomen suurin talvileiri!

Leirille osallistuu lähes 400 tarpojaa, samoajaa ja vaeltajaa (12-22-vuotiaat) sekä aikuista johtajaa kaikkiaan 79 eri lippukunnasta.

Lisäksi lauantaina 26.2.2011 leirille osallistuu muutaman tunnin ajan noin 500 sudenpentua ja seikkailijaa (7-12-vuotiaat).

Leirisivusto: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/napakettu/