Olet täällä

Torstaiaamuna 24 astetta pakkasta

Rakennusleirin väen kömpiessä ulos makuupusseista, näytti elohopea miinus 24 astetta. Kirpeä pakkanen ei kuitenkaan hidastanut leirin valmisteluita eikä se sen puoleen pelottanut leiriläisiä, vaan Raasin tiet täyttyivät pian yhdeksän jälkeen autoista.

Kuva: Lounaaksi tarjoiltu lämmin kanakeitto maistui leiriläisille.

Aurinko näytti lämpimän puolensa ja elohopea nousi rivakasti aamun aikana. Auringon paiste kuitenkin kalpeni leiriläisten kasvoilla näkyville ilmeille, joissa näkyi iloisen tekemisen meininki.

Pian teltta toisensa perään nousi harjakorkeuteen. Lyhyen gallupin perusteella leiriltä odotettiin "oikeata" talvileireilyä lämpine talvitelttoineen ja yhdessä tekemistä.

Odotukset leiriohjelman suhteen olivat myös korkealla, sillä ennakkoon kerrottujen tietojen perusteella ne kuulostivat mielenkiintoisilta ja jännittäviltä.

(Napakettu-tiedotus / torstai 24.2.2011 klo 15.25)

Napakettu on Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri 24.-27.2.2011 Yläneen Raasinkorven maastossa. Napakettu on tänä vuonna Suomen suurin talvileiri.

Leirille osallistuu noin 400 tarpojaa, samoajaa ja vaeltajaa (12-22-vuotiaat) sekä aikuista johtajaa kaikkiaan 79 eri lippukunnasta. Lisäksi lauantaina 26.2.2011 leirille osallistuu yli 500 sudenpentua ja seikkailijaa (7-12-vuotiaat).

Leirisivusto: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/napakettu/