Olet täällä

Piirin talvileiri Napakettu on alkanut

Kaikkiaan 400 leiriläistä on saapunut Yläneen Raasinkorven leirialueelle aloittaakseen Napakettu-talvileirin. Lippu on nostettu tänään klo 12.00 ja valoisan ajan ohjelmassa on telttojen pystytys sekä alaleirien rakentelu. Napakettu on tänä vuonna Suomen suurin talvileiri.

Napakettu-leiri jakaantuu neljään alaleiriin: Naskalit (keltainen), Pakkanen (punainen), Ketit (sininen) ja Tundra (vihreä). Jokaisella leiriläisellä on Napakettu-pipo, jonka tupsun väri kertoo leiriläisen alaleirin.

Leirin teema on maailmanhistorian kohokohdat, joista poimitaan parhaat päältä. Jokaisena päivänä mennään uuteen aikaan. Luvassa on reipasta ulkoilua jokaiselle sopivasti sekä monipuolinen kattaus ohjelmaa.

Leirin yhteisten avajaisten teemana tänään on kivikausi. Ja kivikaudella asioita ei tehtykään kuten nykyään. Kaikki pysyvät kyllä lämpiminä, kun koko avajaisväki ryhtyy zumbaamaan Hoppyn tahtiin ja nostattamaan leirin tunnelmaa.

Napakettu on Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri 24.-27.2.2011 Yläneen Raasikorven maastossa. Leirille osallistuu noin 400 tarpojaa, samoajaa ja vaeltajaa (12-22-vuotiaat) sekä aikuista johtajaa kaikkiaan 79 eri lippukunnasta. Lisäksi lauantaina 26.2.2011 leirille osallistuu yli 500 sudenpentua ja seikkailijaa (7-12-vuotiaat).

Leirisivusto: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/napakettu/