Olet täällä

Piirivaellus Lemmenjoelle 15.–21.6.

Piirivaellus Lemmenjoelle on suunnattu samoajille, vaeltajille ja vanhemmille partiolaisille. Mukaan voivat lähteä niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin. Vaellus on rinkkavaellus, jolla yövytään teltoissa ja valmistetaan itse ruuat.

Osallistujat jaetaan vaelluskokemuksen mukaan ryhmiin ensikertalaiset, jonkin verran kulkeneet ja konkarit. Kaikissa ryhmissä on kaksi kokenutta johtajaa. Reitti ja päivämatkat suunnitellaan kullekin ryhmälle sopivaksi.

Vaellus tehdään Lemmenjoen kansallispuistoon. Lisätietoja Lemmenjoen kansallispuistosta.

Pohjoiseen matkustetaan tilausbussilla. Mukaan mahtuu 32 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Piirivaelluksen hinta on 190 euroa. Hinta sisältää matkat ja ruuat. Piirivaellukselle ilmoittaudutaan helmikuun alusta alkaen erillisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy (2.2. alkaen) piirin nettisivuilta ja jota saa partiotoimistoilta. Vaelluksen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vaelluksella on vielä tilaa. Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2009.

Ilmoittautuneille lähetetään vaelluskirje ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Kirjeessä kerrotaan tulevasta vaelluksesta sekä huhti-toukokuussa järjestettävästä ennakkotapaamisesta. Lisätietoja antavat vaelluksen johtajina toimivat Paavo Kaija, 044 425 3443 ja Pipa Lundén, 040 543 9100.

Ilmoittautuminen vaellukselle on alkanut. Ilmoittautumislomake löytyy oheisesta linkistä.