Olet täällä

Tutustumisretki Kotkan merikeskukseen

Partiopurjehtijat ry – Scoutseglare rf (PP-SS) järjestää jäsenistölleen ja heidän purjehdushenkisille ystävilleen tutustumisretken Kotkaan merikeskus Vellamoon ja akvaariotalo Maretariumiin lokakuun alussa lauantaina 2.10.2010. Ilmoittaudu mukaan 1.9.2010 mennessä.

Lähtö tapahtuu lauantaina 2.10.2010 klo 07:30 Turusta linja-autoaseman tilausajolaiturista. Matkan varrella pysähdytään Kehä I -tien varressa olevalla ABC Nihtisilta –liikennemyymälällä (Nihtisilta 4, Kauniaistentie, Espoo) n. klo 09:15 – 09:30, josta voi tulla myös kyytiin. Oman autonsa voi tarvittaessa jättää ABC:n isolle P-paikalle.

Kotkaan saavuttua tutustutaan aluksi merikeskus Vellamoon opastetulla kierroksella, jonka jälkeen on lisäksi hyvin aikaa omaehtoiseen kiertelyyn merikeskuksessa. Sen jälkeen on vapaata aikaa n. 1,5 h, jonka aikana on mahdollisuus nauttia lounas omalla kustannuksella (ei sisälly matkan hintaan) vapaavalintaisessa ruokapaikassa. Lounastauon aikana siirrytään akvaariotalo Maretariumiin, jonne tutustutaan omaehtoisesti n. 2 h ajan.

Noin klo 17 lähdetään takaisin kohti Turkua ja luonnollisesti pysähdytään matkalla ABC Nihtisillalla kahvitaukoa ja matkustajien poisjättöä varten.

Matkan hinta on jäsenille 36 eur ja ei-jäsenille 42 eur. Edellä mainitut hinnat ovat voimassa Turusta lähdettäessä. Niille, jotka tulevat mukaan vasta kehä I:ltä, hinta on 31 eur (jäsen) ja 37 eur (ei-jäsen). Kaikilta osallistujilta edellytetään voimassa olevaa vapaa-ajan vakuutusta.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla matkan hinta PP-SS:n tilille 471300-12061 ja kirjoita viesti-kenttään osallistujan nimi / nimet. Lähetä tietosi myös sähköpostitse inkeri.huiskala@utu.fi. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti, kuitenkin viimeistään 1.9.2010 mennessä. Kerro ilmoittautuessasi, tuletko kyytiin Turusta vai kehä I -tieltä.

Lisätiedot: Inkeri Huiskala, gsm 040- 7454 387, eMail inkeri.huiskala[ät]utu.fi.

Tervetuloa mukaan ja matkaa odotellessa aurinkoista purjehdussyyskesää!

PP-SS Hallitus