Olet täällä

Rogaining-kisassa uusi osallistujaennätys

Turussa maanantaina 30.5.2011 järjestettävään Turku Rogaining Sprint -suunnistuskilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 164 kilpailijaa. Viime vuodelta ollut edellinen osallistujaennätys, 134, ylittyi selvästi.

Partiolippukunnista suurimman edustusjoukkueen kilpailuun lähetti viime vuotiseen tapaan Littoisten Pirtapiiat, yhteensä 10 suunnistajaa.

Turun Metsänkävijöiden vahvassa 16 hengen edustusjoukkueessa on mukana sekä partiolippukunnan että suunnistusseuran jäseniä.

Ensimmäistä kertaa kilpailussa ovat nyt mukana myös Alastaron Jyväset, Mellilän Menninkäiset, Piikkiön Tammipartio, Rauman Partiotytöt ja Ruskon Maunun-Partio.

Yhteensä kilpailussa on edustettuna 21 L-SP:n lippukuntaa.

Kilpailu on avoin myös muille kuin partiolaisille. Ei-partiolaisista suurimmalla joukkueella kisaan lähtee mukaan paikallinen suunnistuksen erikoisseura Turun Suunnistajat, yhteensä peräti 25:lla aktiivisuunnistajalla.

Osallistujamäärä saattaa vielä jonkin verran kasvaa jälki-ilmoittautumisten myötä.

Kilpailuun voi jälki-ilmoittautua puolitoistakertaisella osallistumismaksulla keskiviikkoon 25.5.2011 klo 22.00 saakka.

Jälki-ilmoittautuminen ja lisätietoja: http://www.ivk.fi/rogaining/

Mitä on rogaining?

Rogaining on suunnistusta, jossa kilpailijan tulee annetussa määräajassa hakea mahdollisimman monta rastia haluamassaan järjestyksessä. Rastit on pisteytetty eri arvoisesti ja eniten pisteitä määräajassa kerännyt on voittaja.

Turku Rogaining Sprint -kisassa kilpailuaika on kaikilla sarjoilla 2 h.

Kilpailun järjestäjänä toimii partiolippukunta Ilpoisten Vuorenkävijät ry.

(IVK)