Olet täällä

Rogaining-kisaan yli 100 osallistujaa

Turussa 31.5.2010 järjestettävään Turku Rogaining Sprint -suunnistuskilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 127 suunnistajaa. Osallistujamäärä säilyi erinomaisen hyvällä, viime vuotisella tasolla.

Kilpailijoista 69 kilpailee henkilökohtaisissa sarjoissa ja 48 parisarjoissa. Joukkuesarjojen kolmessa joukkueessa kilpailee yhteensä 10 suunnistajaa.

Partiolippukunnista suurimmat edustusjoukkueet kilpailuun lähettivät Littoisten Pirtapiiat (9 henkeä) sekä Partio-Puhurit (7  henkeä). Turun Metsänkävijäin     15 hengen edustusjoukkueessa on mukana sekä partiolippukunnan että suunnistusseuran jäseniä.

Yhteensä kilpailussa on edustettuna 23 L-SP:n lippukuntaa.

Kilpailuun on mahdollista jälki-ilmoittautua puolitoistakertaisella osallistumismaksulla keskiviikkoon 26.5.2010 klo 22.00 asti kilpailun www-sivuilla osoitteessa www.ivk.fi/rogaining.

Mitä on rogaining?

Rogaining on suunnistusta, jossa kilpailijan tulee annetussa määräajassa hakea mahdollisimman monta rastia haluamassaan järjestyksessä. Rastit on pisteytetty eri arvoisesti ja eniten pisteitä määräajassa kerännyt on voittaja.

Turku Rogaining Sprint -kilpailun järjestäjänä toimii partiolippukunta Ilpoisten Vuorenkävijät ry.

(IVK)