Olet täällä

VaeltajaVisio etsii osallistujia

Huomio vaeltajaikäinen! Olisiko sinusta VaeltajaVisionääriksi?

Etsimme 3-4 vaeltajaikäistä tyttöä ja poikaa, jotka:

  • tuntevat ja toteuttavat vaeltajaohjelmaa
  • ovat innovatiivisia
  • ovat kiinnostuneita toimimaan VastuuVartiossa ja järjestämään Piirivision syksyllä 2011
  • ovat ylpeitä omasta vaeltajuudestaan ja haluavat puhua vaeltajaohjelman puolesta

Piiri lähettää valitut vaeltajat SP:n järjestämään Vaeltajavisioon, joka pidetään 22.-24.10.2010  Toivakassa Jyväskylän lähellä. Piiri kustantaa osallistumis- ja matkakulut.

Vaeltajavisio toteuttaa Vaeltajilta Vaeltajille-teemaa ja ohjelman toteuttaakin itse vaeltajaikäinen VastuuVartio. Vaeltajavision osallistujat ovat tapahtumahetkellä 18–22-vuotiaita ja he pääsevät kokemaan vaeltajatoimintaa sekä saavat virikkeitä uuden ikäkauden mukaiseen vaeltajatoiminnan kehittämiseen piireissä. Vaeltajavisio antaa työkaluja vaeltajatoiminnan kehittämiseen ja edistää nuorten omaehtoista tekemistä. Tapahtuman jälkeen visionääreillä on valmiudet järjestää VaeltajaVisio oman piirinsä alueella.

Mitä Vaeltajavisio 2010 pitää sisällään?

Visiossa käsitellään ajankohtaisia aiheita. Miltä partion brändi maistuu? Millaiset aurinkolasit oli puolalaisella partionjohtajalla talvileirillä vuonna 1938? Miksi Somaliasta Suomeen muuttanut Sharif ei harrasta partiota? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään vastauksia 22.-24.10.2010 Toivokassa, Jyväskylän vieressä. Lisätietoja VaeltajaVisiosta löytyy osoitteesta http://partio.fi/Suomeksi/Vaeltajat/Tapahtumat/Vaeltajavisio.iw3.

Jos mielenkiintosi heräsi ja koet olevasi sopiva tehtävään, ilmoita itsestäsi 30.8. Ida Michelssonille, 040-5705 093, ida.michelsson (ät) partio.fi. Lisätietoja saat Idalta tai ohjelmasihteeri Riikka Hosiostolta 050-3129 427, riikka.hosiosto (ät) partio.fi

LiiteKoko
PDF icon mainos_vaeltajavisio.pdf97.96 KB