Olet täällä

Kaikkien ikäkausien yhteinen piirileiri kesällä 2014

Piirihallitus on päättänyt, että erillistä sudenpentu-seikkailijaleiriä ei järjestetä vuonna 2013. Hallitus pitää voimassa syyskokouksen 2010 linjauksen, jonka mukaan piiri järjestää vuonna 2014 kaikille ikäkausille yhteisen piirileirin. Hallitus käsitteli kokouksessaan 17.5. Raumalla vuoden 2012 toimintasuunnitelmaa. Samassa yhteydessä keskusteltiin piirin tulevista suurtapahtumista ja erityisesti piirin kesäleireistä.

Keskustelun taustalla oli Turun Metsänkävijät ry:n piirin kevätkokoukselle 2011 tekemä ehdotus erillisen sudenpentu-seikkailijaleirin järjestämisestä vuonna 2013 sekä ehdotuksesta käyty keskustelu. Piirihallitus tuli siihen tulokseen, että se pitää voimassa syyskokouksen 2010 tekemän ja kevätkokouksen epävirallisen kättennostoäänestyksen vahvistaman linjauksen, jonka mukaan piiri järjestää vuonna 2014 kaikille ikäkausille yhteisen piirileirin. Leirin ohjelmassa otetaan huomioon kunkin ikäkauden ominaispiirteet sekä Reila-leirillä saadut kokemukset ja saatu palaute.

Piirihallitus sitoutuu siihen, että vuoden 2014 piirileirin jälkeen arvioidaan jatketaanko kaikkien ikäkausien yhteisleirien järjestämistä vai siirrytäänkö hajautettuun malliin, jossa sudenpennuille tai sudenpennuille ja seikkailijoille järjestetään erillinen leirinsä. Arviointi tehdään lippukunnilta saadun palautteen perusteella ja päätöksen asiasta tekee piirin syyskokous vuonna 2014.