Olet täällä

Seurakuntavaalien ehdokkaat julkaistu

Marraskuun 14.-15. päivänä pidettävien seurakuntavaalien ehdokkaiden nimet ja ehdokasnumerot on julkaistu. Partiolaisia ja partiotyön tukijoita on ehdokkaina monissa seurakunnissa.

Joka neljäs vuosi pidettävissä seurakuntavaaleissa valitaan luottamushenkilöt seurakunnan korkeimpaan päättävään elimeen, kirkkovaltuustoon. Seurakuntayhtymissä valitaan lisäksi edustajat paikallisseurakuntien seurakuntaneuvostoihin.

Merkittävin muutos edellisiin vaaleihin verrattuna on äänestysikärajan lasku 16 vuoteen. Äänioikeus on kaikilla kirkon jäsenillä, jotka ovat täyttäneet 16 vuotta viimeistään ensimmäisenä vaalipäivänä 14.11.2010.

Kaikkien ehdokkaiden nimet löytyvät valtakunnallisesta vaalipalvelusta osoitteessa www.seurakuntavaalit.fi

Partiotyön ystävillä paljon ehdokkaita

Turun, Kaarinan, Raision ja Maskun Partiotyön Ystävillä on kaikkiaan 88 ehdokasta. Runsaan aktiivipartiolaisjoukon lisäksi Partiotyön Ystävien listoilta löytyy myös muita partiotyön tukijoita.

Julkisuudessakin tunnettuja nimiä Partiotyön Ystävien listoilla ovat mm. Turun Yliopiston vararehtori Tapio Reponen (Henrikinseurakunta), Turun NMKY:n pääsihteeri, rovasti Antti Koponen (Tuomiokirkkoseurakunta), vuoden 2010 Kulttuuriturkulainen, kirjailija Harri Raitis (Tuomiokirkkoseurakunta) sekä suunnistuksen ex-maailmanmestari, ma. tutkijatohtori Eija Koskivaara (Katariinanseurakunta).

Partiotyön ystävien ehdokkaiden tiedot kuvineen löytyvät esitteestä (pdf): http://www.ivk.fi/pdf/esite_pty_kaikki_lowres.pdf

Lisätietoja seurakuntavaaleista: www.seurakuntavaalit.fi