Olet täällä

Napakettu - tule sinne

Piirin ensimmäinen talvileiri, Napakettu, järjestetään 24.-27.2.2011 Raasissa. Ilmoittautuminen leirille on jo alkanut ja jatkuu aina marraskuun loppuun asti.

Ilmoittautumiskaavakkeita voi tulostaa Napaketun www-sivuilta, www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/napakettu, tai pyytää lippukuntasi Napakettu-asiamieheltä. Onhan sellainen jo valittu joka lippukuntaan?

Lounais-Suomen Partiopiirin yhteinen taival on alkanut piirileirien merkeissä. Viime vuoden kesällä saimme nauttia ensimmäisestä piirileiristä Reilasta. Siellä kaksi toisistaan paljonkin poikkeavaa piirikulttuuria leireili ja rakensi ystävyyttä yli entisten piirirajojen. Talvileirikulttuurien sulatusuunina toimii ensi vuoden helmikuussa järjestettävä Napakettu. Olet ehkä jo kuullut siitä jotain ja tulet varmasti kuulemaan siitä paljon. Tule vaikuttamaan siihen mitä siitä leirin jälkeen kronikoihin kirjoitetaan.

Napaketulle koko leirin ajaksi ovat tervetulleita kaikki Tarpojat ja vanhemmat ikäkaudet. Sudenpennut vierailevat leirillä lauantaina. Tästä sudenpentujaosto välittää myöhemmin tietoa. Myös sisupartiolaiset ovat kaavailleet vierailua leirillä. Tämän hetkisen tiedon mukaan seikkailijat eivät ole tulossa leirille ollenkaan, joten kaikki seikkailijaihmiset, nyt olisi vaikuttamisen paikka Seikkailijajaoston suuntaan. Tarpojille ja Samoajille järjestetään ikäkauden mukaista ohjelmaa. Ohjelman mahdollistavat Aikuiset ja Vaeltajat. Vaeltajillekin on ohjelmassa omaa ohjelmaa.

Mikäli joku tietty homma leirillä kiinnostaa, niin ota rohkeasti yhteyttä ko. osa-alueen vastuuhenkilöön (yhteystiedot löydät leirin sivuilta).

Nähdään Napaketulla!

Napaketun omat sivut:
www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/napakettu