Olet täällä

Jukolan ja Venlojen viestit myös partiolaisille

Tämänkin voi kokea partioystävien kanssa! Jukolan ja Venlojen viesti Vantaalla 16.–17.6.2012. Jukolan ja Venlojen viestiin, maailman suurimpaan suunnistustapahtumaan, osallistuu vuosittain myös kymmeniä partiolaisjoukkueita. Osallistujien ei tarvitse kuulua suunnistusseuraan tai hankkia kilpailulisenssiä – eikä olla huippusuunnistajia!

Riittää, että on utelias kokeilemaan, miltä tuntuu rastien etsiminen yhdessä maailman parhaiden suunnistajien kanssa.

Huippujen lisäksi eritasoisia ja -ikäisiä kuntosuunnistajia on mukana tuhansia. Kynnys uskaltautua mukaan ei siis ole korkea, ainoa todellinen vaatimus on 15 vuoden ikä.

Niillekin, jotka mieluiten pysyttelevät huoltojoukoissa katsomon puolella, riittää seurattavaa ainakin tiukoissa trikoissaan viilettävissä huippu-urheilijoissa. Lisäksi vuosi vuodelta kehittyvän online-seurannan avulla maaston tapahtumia pääsee jännittämään aina vain paremmin maalialueellakin.

Suuren urheilujuhlan makuun pääsevät siis huoltajatkin, vaikka hienoimmin siitä pystyy nauttimaan itse metsässä, rasteja etsiessään.

Venlojen viesti:
– 4 valoisaa osuutta, vain naisille, kisan lähtö lauantaina 16.6.2012 klo 14.00.
– osallistumismaksu 140 e/joukkue (1.3. mennessä ilmoittautuneilta 117 e).

Jukolan viesti:
– 7 osuutta (osa pimeässä/hämärässä), miehille ja naisille, kisan lähtö lauantaina 16.6.2012 klo 22.30.
– osallistumismaksu 245 e/joukkue (1.3. mennessä ilmoittautuneilta 205 e).

Valio-Jukolan nettisivut, kisainformaatiota ja ilmoittautumisohjeet: www.jukola.com/2012

(Teksti: Kirsi Renvall, Littoisten Pirtapiiat)

Aloittelijana Jukolaan?

Jukolan Viestin järjestäjät ovat julkaiseet erinomaisen kattavan, helpon ja selkeän ohjeen aloittelijoina tai jopa ensikertalaisina Jukolaan ja/tai Venloihin osallistumista suunnitteleville lippukunnille ja muille porukoille:
http://www.jukola.com/jukola/kuvat/jukola-ohjeita-ja-neuvoja-osallistujalle.pdf

Kisakeskus

Valio-Jukola 2012 suunnistetaan Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa 16.–17.6.2012. Kilpailukeskus on sijainniltaan hyvä ja se sijaitsee Kehä 3:n varrella, Lahden moottiritien ja Porvoon väylän läheisyydessä. Kisakeskuksen etäisyys Turusta on noin 178 km.