Olet täällä

Rogaining-kisa tulee taas

Kahtena edellisenä vuonna suuren suosion saavuttanut Turku Rogaining Sprint -suunnistuskilpailu järjestetään myös kuluvana vuonna.

Aiempien vuosien osallistujat ovat palautteen perusteella olleet hyvin tyytyväisiä kilpailuformaattiin, joten suuria muutoksia aiempiin vuosiin verrattuna ei tehdä. Kilpailumaasto on kuitenkin uusi, joten haasteita riittää myös kahtena edellisenä vuonna mukana olleille.

Uutena markkinointikanavana on tänä vuonna otettu käyttöön Facebook, joka osoitti tehokkuutensa heti alkumetreillä. Kilpailun www-sivuilla viime viikolla julkaistu Tykkää-linkki on kerännyt muutamassa päivässä jo yli 30 innokasta kisasta tykkääjää.

Tasapuolisen tiedonkulun varmistamiseksi kaikki kisan Facebook-tilapäivitykset päivittyvät reaaliajassa myös kilpailun julkisille www-sivuille. Täten myös ei-Facebook -käyttäjät saavat helposti kaiken tarpeellisen kisainformaation.

Turku Rogaining Sprint -kilpailun järjestäjänä toimii partiolippukunta Ilpoisten Vuorenkävijät ry. Vuoden 2010 kilpailuun osallistui 134 suunnistajaa ja kisassa oli edustettuna kaikkiaan 22 L-SP:n lippukuntaa.

Tämä vuoden kilpailu järjestetään Turussa maanantaina 30.5.2011.

Kisasivut: http://www.ivk.fi/rogaining/

Mitä on rogaining?

Rogaining on suunnistusta, jossa kilpailijan tulee annetussa määräajassa hakea mahdollisimman monta rastia haluamassaan järjestyksessä. Rastit on pisteytetty eri arvoisesti ja eniten pisteitä määräajassa kerännyt on voittaja.

Turku Rogaining Sprint -kisassa kilpailuaika on kaikilla sarjoilla 2 h.

(IVK)