Olet täällä

Nyt on aika ilmoittautua kevään tapahtumiin

Kouluttautumalla oppia, iloa ja innostusta. Olethan tutustunut piirimme monipuoliseen koulutustarjontaan. Ilmoittautuminen on käynnissä juuri nyt. Tartu hetkeen ja löydä aarteet, joista on sinulle iloa ja innostusta pitkäksi aikaa.

Jos partiopolkusi tuntuu polkevan paikallaan, jos mielestäsi on hankalaa keksiä uusia houkuttelevia ja helppoja tapoja järjestää lpk:n tapahtumia ja ryhmien kokouksia tai olet epävarma esimerkiksi lpk:n talouden kiemuroista, niin apua ja tukea saat asiaan syventyvästä partiokurssista. Verkostoituminen, uudet kivat kaverit eri puolilta piiriämme ja vertaistuki sekä muiden hyvät niksit omaan pestiisi ja lippukuntaasi kopioitavaksi tulevat kaupanpäällisinä ohi virallisen koulutussisällön.

Koulutusta on tarjolla moneen tarpeeseen ja erimittaisina kokonaisuuksina. Jos aikapula vaivaa ja kurssimuotoisen koulutuksen ajankohdat eivät sovi, niin koulutukset voi läpäistä myös monimuotoisesti. Monimuotokoulutuksen sisällöt ja suoritustavat räätälöidään aiemman osaamisen ja osallistujalle mielekkäiden ja soveltuvien oppimistapojen mukaisesti.

Tietoja piirimme koulutustarjonnasta löydät Ilmo-vihosta, Repolaisen välissä tulleessa keskiaukeaman Ilona-liitteestä ja lippukuntasi koulutusvastaavalta. Koulutusvastaavalta saat apua ja lisätietoja kaikesta kouluttautumiseen liittyvästä.

Oikealla olevasta piirimme nettisivujen tapahtumakalenterista löydät tapahtuman otsikkolinkkiä klikkaamalla ilmoittautumislinkin sekä muut tarkemmat tapahtumatiedot. Selaile tapahtumia, löydä omat juttusi ja ilmoittaudu. Nyt!