Olet täällä

HuHulle nimettiin leirinjohtajat

Maria "Kerttu" Nikkari, 21, (KST) ja Matti Väätäinen, 21, (JoPo) on nimetty L-SP:n samoaja- ja vaeltajaleiri HuHU2012 leirinjohtajiksi. Matin vastuualueeseen kuuluvat leirin talous, turvallisuus, muonitus, kahvilan myyntitoiminnot ja huolto. Maria taas vastaa alaleireistä, ohjelmasta, viestinnästä, kahvilan ohjelmista sekä toimistosta.

Matti on varsinainen HuHu-konkari, sillä hän on osallistunut peräti kolmelle HuHu-leirille aikaisemmin. Hän on ansioitunut monissa lippukunta- ja piiripesteissä, samoajajaoston aktiivisena jäsenenä ja Ässis 2010 kurssinjohtajan.
Kerttu on kahden HuHun veteraani ja viime leirillä hän toimi alaleirinjohtajana. Nykyään hän vaikuttaa piirin tarpoajajaoston ja luottisryhmän jäsenenä.

"Haimme leirin johtoon, sillä HuHu2012 tarjoaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden toimia vaeltajaikäkauden puitteissa ison ja haastavan projektin parissa. Olemme kiinnostuneita kehittymään johtajina sekä projektin kautta myös ihmisinä": Matti ja Kerttu kertovat. Samoaja- ja vaeltajaleiri HuHu järjestetään kesällä 2012.

Leirin kohderyhmänä ovat samoajaikäiset ja leirin pääasiallisina tekijöinä toimivat vaeltajat. V-SP:n HuHu-leirejä on aiemmin järjestetty kolme kertaa ja Satakunnan vastaavia Kahu-leirejä kahdesti. HuHuilla ja Kahuilla on perinteisesti ollut oma erityinen rennompi tunnelmansa. Seuraavallekin Huhulle odotetaan satoja innokkaita samoajia ja vaeltajia.

Teksti: Timo Sirén