Olet täällä

Karimoflika juhlivat iltanuotiolla

Rauman vanhin tyttölippukunta järjesti 80-vuotisjuhlavuotensa alkajaisiksi kaikille avoimen perinteisen iltanuotion Rauman keskuspuistossa viime sunnuntaina. Uuden lippukunnanjohtajan Sanna Sinervon puheen jälkeen lippukunnan samoajat sytyttivät nuotion tekemillään soihduilla nuotiomestari Ulla Värren johdolla. Ilta koostui tyypillisistä nuotioperinteistä; lauluista, huudoista, leikeistä ja karhunkaadosta. Nuotiolle oli saapunut partiolaisten lisäksi myös suuri joukko partiolaisten perheenjäseniä ja muita kiinnostuneita. Tunnelma oli hyvä ja ihmiset leikeissä mukana!

Ilta huipentui arvokkaasti, kun samoajat hävittivät polttamalla vanhan ja kellastuneen Suomen lipun. Iltanuotiolla jaettiin kaksi Collanin solkea tapahtuman pj-työnään järjestävälle Karita Kivimäelle sekä hänen akelaparilleen Suvi Routasalolle ansioituneesta sudenpentutyöstä. Ilta päättyi sisarus- ja veljespiiriin.

Rauman Karimo ry on perustettu vuonna 1931, siis melko pian sen jälkeen kun partioliike rantautui Suomeen vuonna 1910. Karimoissa on tällä hetkellä hieman yli sata jäsentä, sudenpennuista aikuisiin. Karimoilla on voimakas identiteetti ja yhteenkuuluvuuden tunne. Lippukunta on nimennyt juhlavuoden teemoikseen voimauttamisen ja lippukunnan sisäisen yhteishengen, jota halutaan vaalia ja edelleen kehittää.