Olet täällä

Lippukuntapäivästä työkaluja toimintaan

Partiopiirin toinen lippukuntapäivä järjestettiin Eurassa 11.9. Ohjelmana oli ajankohtaista tietoa, materiaaleja ja koulutuksia mm. erityislapsien kanssa toimimisesta, varainhankinnasta, koulutusvastaavien työstä, ansiomerkeistä sekä Turun kulttuuripääkaupungista. Kaiken kaikkiaan lippukuntapäivä kokosi Euraan noin 120 piirin partiojohtajaa.

Lippukuntapäivässä julkaistiin ja jaettiin suuri määrä uunituoreita materiaaleja. Jaossa oli mm. ensi vuoden ohjelma- ja koulutustapahtumat esittelevä Ilmo 2011, piirin päihdelinjaus ja uudistettu kriisitoiminta- ja -viestintäohjeistus. Nämä kaikki materiaalit voi ladata piirin nettisivujen tiedostopankista.

Tiedotus- ja koulutusosuuksien lisäksi lippukuntapäivässä kuultiin Suomen Partiolaisten toiminnanjohtajan Elina Lahtisen innostava esitys partion brändistä ja brändityön tämänhetkisestä tilanteesta.

Lippukuntapäivän johtaja, piirinjohtaja Aleksi Heikkilä toteaa päivän sujuneen mainosti. Hän kuitenkin harmitteli, että vain puolet piirin lippukunnista otti osaa tämän vuoden tapahtumaan, vaikka jaossa oli paljon tietoa ja hyvää koulutusta, josta on hyötyä lippukunnan arjen pyörittämisessä.

Linkkejä (pdf):
Tapahtumaesite Ilmo 2011
Piirin pähdelinjaus
Kriisitoimintaohje
Kriisitoimintasuunnitelma