Olet täällä

Krookan Rääki 7 meloo Merikarvialla

Partiopiirin syysmestaruuskilpailu Krookan Rääki 7 järjestetään Merikarvialla syyskuun alussa 3.-4.9.2011. Vaellustaipaleeseen sisältyy merimelontaosuus ja mahdollinen venekuljetus järjestäjien hankkimalla kalustolla. Ilmoittautumiset Polkuun perjantaihin 19.8.2011 mennessä.

Lounais-Suomen Partiopiirin syysmestaruuskilpailut
KROOKAN RÄÄKI 7
3.- 4.9.2011 Merikarvialla

KILPAILUKUTSU

Ouran Partiolaiset apunaan Pohjois-Satakunnan alueen naapurilippukuntia toivottavat kaikki Lounais-Suomen partiopiirin kisavartiot tervetulleiksi Merikarvialle 3.–4.9.2011 kisaamaan partiotaitojen syysmestaruudesta sinisessä, punaisessa, ruskeassa ja harmaassa sarjassa. Lisäksi ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruudet.

Osanotto-oikeus

Kunkin kilpailijan SP:n jäsenmaksu tulee olla voimassa. Jokainen L-SP:n lippukunta saa ilmoittaa kaikkiin sarjoihin haluamansa määrän vartioita.

Sarjajako

Tytöt kilpailevat sinisessä (SI) ja ruskeassa (RU) sarjassa. Pojat kilpailevat punaisessa (PU) ja harmaassa (HA) sarjassa. Yhteisvartiot kilpailevat poikien sarjoissa. Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden aikana täytetyin täysin vuosin eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

SI ja PU: Kilpailuvartiossa on neljä 14–18 -vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kukin kilpailuvartion jäsen kuuluu johonkin L-SP:n lippukuntaan ja kilpailuvartion tulee edustaa L-SP:n lippukuntaa, johon vähintään yksi kilpailuvartion jäsen kuuluu.

RU ja HA: Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Molempien sarjojen sisällä ratkotaan lisäksi erikseen vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat kilpailuvuonna 18–22 -vuotiaita. Kukin kilpailuvartion jäsen kuuluu johonkin L-SP:n lippukuntaan ja kilpailuvartion tulee edustaa L-SP:n lippukuntaa, johon vähintään yksi kilpailuvartion jäsen kuuluu.

Kilpailu on kaikkien sarjojen osalta kaksipäiväinen. Kilpailureitin sarjakohtaiset maksimipituudet: SI 20 km, PU ja RU 25 km sekä HA 36 km.

Vaellustaipaleeseen sisältyy merimelontaosuus ja mahdollinen venekuljetus järjestäjien hankkimalla kalustolla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Polun kautta viimeistään perjantaina 19.8.2010 osoitteessa https://spfs.clubonweb.com/book/KrookanRaaki7.

Kauempaa saapuvien kisavartioiden on mahdollista saapua kisapaikalle jo perjantaina 2.9.2010 ja yöpyä kisakeskuksessa. Yöpyjille on tarjolla aamupala (3 euroa).

Kisaan ilmoittaudutaan kilpailuvartion vartionjohtajan henkilökohtaisella ilmoittautumistunnuksella, joka löytyy jäsenkortista. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan myös erityisruokavaliot, tarve kisaa edeltävään yöpymiseen ja aamiaiseen sekä saapuuko vartio kisapaikalle omalla autolla vai maksullisella yhteiskuljetuksella tai muulla kyydillä.

Toivomme mahdollisimman monen kisavartion saapuvan kisapaikalle yhteiskuljetuksella tai kimppakyydeillä. Lisätietoja yhteiskuljetuksesta myöhemmin kisan www-sivuilta.

Piiri järjestää kisaan lisämaksullisen yhteiskuljetuksen mikäli kiinnostuneita on riittävästi.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumiset tehdään puhelimitse Partiotoimistoon: Riikka Hosiosto, puh. 050 3129 425. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista pe 26.8.2010 saakka. Jälki-ilmoittautuminen normaalihintaan keskiviikkoon 24.8. saakka.

Osanottomaksu

Osanottomaksu on 55 euroa. Jälki-ilmoittautuneiden kisavartioiden osanottomaksu on 82,50 euroa. Osallistumismaksut laskutetaan lippukunnilta jälkikäteen. Kilpailusta poisjäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osanottomaksuun sisältyy kilpailussa jaettava materiaali, yöpyminen sekä peseytymismahdollisuus ja lämmin ateria kilpailun jälkeen.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan L-SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä (voimassa 1.8.2009 alkaen) ja SP:n turvallisuusohjeita.

Vuoden 2010 mestarit

Sininen: Aarni, LiPi
Punainen: Maastolaamat, RMV
Ruskea: Megahai, RaKiNa
Harmaa: Barracuda ja Kotka, NaSi
Vaeltajasarja ruskea: Alma, LiPi
Vaeltajasarja harmaa: IVA-Karhu, TuMe

Yhteystiedot

Kilpailun johtaja Petri ”Haksu” Hakosalo (Oupa), petri.hakosalo(ät)gmail.com, 040 591 5668.
Järjestelysihteeri Johanna ”Domi” Mäensivu (Oupa), johanna.maensivu(ät)pp.inet.fi, 040 529 5637.

Kisan www-sivut ovat osoitteessa: www.osmonsolmu.fi/kr7.

 

Krookan Rääki 7 - Merikarvialla 3.-4.9.2011

 

TEHTÄVÄ- JA PISTELUETTELO

 

Kätevyys: (24 p/24 p)

nikkarointi

halsteri

jätkänkynttilä

Partiotaidot ja tiedot: (34 p/42 p)

kettupiiri

solmussa

perinneruoka

välipala

purjevene (vain RU/HA)

vesillä

saha

onnettomuus

Suunnistus: (14 p/26 p)

kaikki juoksee

ajoissa nukkumaan

ajoissa uimaan

oma tavoite (vain RU/HA)

nurinperin (vain RU/HA)

loppukiri

Luonto: (12 p/12 p)

Phalacrocorax carbo

Vesilinnut

Herbaario

Yllätys: (16 p/16 p)

bää-ä

napakymppi

ammuu

hirnau

 

Yhteensä (100 p/120 p)

 

Suluissa ensin sinisen ja punaisen sarjan

maksimipisteet ja sitten ruskean ja harmaan.

.