Olet täällä

Rogaining-ilmoittautuminen vauhdissa

Turussa maanantaina 31.5.2010 järjestettävien Turku Rogaining Sprint -suunnistuskilpailujen ilmoittautuminen on alkanut nopeimpina Euran Peurat, Littoisten Pirtapiiat, Partio-Puhurit, Turun Metsänkävijät ja Varsinais-Suomen Samoilijat.

Kilpailun ilmoittautumisjärjestelmä avattiin myöhään perjantai-illalla 9.4. ja kilpailuun on heti ensimmäisen ilmoittautumisvuorokauden aikana ehtinyt ilmoittautumaan jo toistakymmentä innokasta suunnistajaa.

Tänä vuonna viisi nopeinta osallistumisensa jo vahvistanutta lippukuntaa olivat Euran Peurat, Littoisten Pirtapiiat, Partio-Puhurit, Turun Metsänkävijät ja Varsinais-Suomen Samoilijat.

Kilpailun järjestäjät odottavat osallistujamäärän kasvavan viime vuodesta

"Viime vuoden kilpailuun osallistui 129 suunnistajaa. Nyt, kun kisa on jo monelle tuttu, ja viime vuoden kilpailu sai hyvää palautetta, odotamme tänä vuonna kisaan saapuvaksi 150-200 kilpailijaa", kertovat kilpailun järjestäjät kisan osallistujatavoitteesta.

Viime vuonna kisassa oli edustettuna 24 L-SP:n lippukuntaa. Tämän vuoden tavoite on asetettu 30 lippukuntaan. "Uskomme, että myös tämä tavoite on mahdollista saavuttaa. Ensimmäisten ilmoittautuneiden joukossa on jo useampia uusiakin lippukuntia", toteavat järjestäjät.

Turku Rogaining Sprint -kilpailun järjestäjänä toimii partiolippukunta Ilpoisten Vuorenkävijät ry.

Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailun www-sivuilla osoitteessa http://www.ivk.fi/rogaining/.

Kilpailun www-sivuilla voi myös seurata ilmoittautumistilanteen kehitystä reaaliajassa.

MITÄ ON ROGAINING?

Rogaining on suunnistusta, jossa kilpailijan tulee annetussa määräajassa hakea mahdollisimman monta rastia haluamassaan järjestyksessä. Rastit on pisteytetty eri arvoisesti ja eniten pisteitä määräajassa kerännyt on voittaja.

(IVK)