Olet täällä

Katja Auvinen Satahangan kippariksi

Katja Auvinen (39) Turun Tähti-Tytöistä on valittu kesällä 2013 järjestettävän Satahanka XII -leirin johtajaksi. Merihenkisellä Satahangalla on pitkät perinteet jo vuodesta 1955 lähtien.

Katja "Kike" Auvisella on pitkä ja vahva meripartio- ja partioprojektitausta partiossa eri tasoilta. Lippukunnassaan hän on toiminut laajasti vastuutehtävissä ja samalla kouluttautunut läpi meripartiokoulutusputken (mm. kippari- ja pelastautumiskurssi). Lippukunnan koulutusalus Meritähden päällikkönä hän on toiminut vuodesta 1992 lähtien.

Nykyisin Kike toimii L-SP:n meripartiojaostossa. Moninaisissa koulutustehtävissä hän on toiminut sekä piirin, että SP:n meripartiokursseilla. Kike on nähty pitkään aktiivisena vaikuttajana ja keskustelijana vuotuisilla meripartiojohtaja-päivillä. Satahangoilla Kike on toiminut mm. laivapäällystössä vastaten toimistosta, perheleirin johtajana sekä koulutusaluksen kipparina.

”Satahanka on kokonaisuus, jossa meripartio, koulutus, partioaate ja perinteet yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla”, totesi valinnastaan silminnähden onnellinen leirinjohtaja Katja Auvinen. ”Nyt kääritään hihat, mutta mennään partioprojektien tapaan tavoitteiden ja unelmien kautta kohti suunnitelmallista tekemistä.”

Auvinen aloittaa pestissään pestikeskustelun jälkeen. Leirin tavoitteiden vahvistamisen jälkeen tapahtuu laivapäällystön rekrytointi leirinjohtajan toimesta. Laivapäällystön toimesta aloitetaan leiripaikan hakeminen.

Leirinjohtajaa haettiin SP:n sivuilla julkaistulla avoimella pestihakemuksella. Valinnasta vastasi Satahanka XII leirin ohjausryhmä.

Lisätietoja: SP:n ohjausryhmän puheenjohtaja Jouni Riihelä, p. 040 042 8241.