Olet täällä

Napakettu-talvileiri hakee tekijöitä

Partiopiirin talvella 2011 järjestettävän Napakettu-talvileirin pesteihin haetaan tekijöitä. Avoinna on mm. alaleirinjohtajien pestejä ja paljon muuta.

Napakettu on partiopiirimme ensimmäinen koko piirin talvileiri. Tarpojille, samoajille ja vaeltajille suunnattu leiri pidetään ensi vuoden helmikuun lopulla jossain piirimme keskivaiheilla. Leirin paikka ja aika tarkentuvat kevään aikana.

Ohjelma sisältää runsaita annoksia iloa ja vauhtia. Saattaa aiheuttaa leiririippuvuutta, joka ei kuitenkaan ole luonteeltaan vaarallista.

Haemme osaavaan joukkoomme tekijöitä

Alaleirin johtajia: Leirillä on neljä alaleiriä, joihin kuhunkin tarvitaan johtaja ja varajohtaja. Alaleirijakoa tarkennetaan projektin edetessä.

Ohjelman alipäällystöä: Tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaohjelmien vastaavat, sekä yhteisistä ohjelmista vastaava. Tehtäviin kuuluu mm. kehittää ja organisoida kohderyhmälle mielekästä ohjelmaa talvisiin olosuhteisiin.

Tekijöitä ohjelman, huollon, muonituksen, turvan, ensiavun ja monien muiden leirin toiminnan kannalta tärkeiden hommien käytännön toteutukseen. Osaatpa mitä tahansa, kerro se meille, niin räätälöimme kokoisesi pestin ensi kauden parhaalle talvileirille.

Yhteydenotot

Leirinjohtaja Paavo Kaija, p. 044 425 3443, paavonpaja@gmail.com
varajohtaja Jaana Eronen, p. 040 558 2452, jaana.eronen@berggren.fi
ohjelma: Pekka Aalto, p. 050 562 3753, pekka.aalto2@luukku.com
muonitus: Sanna Ahtiainen,  p. 050 536 3868, sahtiain@abo.fi
huolto: Risto Nordström, p. 044 304 1187, rnordstrom3@hotmail.com