Olet täällä

Turun Pyhän Yrjänän kilta jatkaa

Kadonneen entisen partiolaisen metsästys jatkuu. Turun Pyhän Yrjänän killan toiminta jatkuu perjantaina 22.1.2010 klo 18.30 Partiomuseolla Turussa. Kokoukseen on tulossa kiltaedustajia myös Espoosta, Raumalta, Loimaalta ja Forssasta. Tiedossa on sopivasti aikuisten partiotoimintaa.

Kadonneen entisen partiolaisen metsästys jatkuu

Turun Pyhän Yrjänän killan toiminta jatkuu. Perinteisen Turun Pyhän Yrjänän killan kiltapartiolaisten toiminta oli loppua vuosi sitten. Kiltapartiointi kuitenkin jatkuu, Turun Pyhän Yrjänän kiltaan on löytynyt puolitusinaa uutta jäsentä ja saman verran vanhoja kiltalaisia on jatkamassa toimintaa.

Kiltakokous 22.1.2010

Perjantaina 22. tammikuuta alkaen kello 18.30 pidetään Partiomuseolla killan seuraava salaperäinen kiltatapaaminen. Olemme saamassa vieraita Espoosta, sillä Suomen Pyhän Yrjänän Partiokiltojen valtakunnankiltamestari Pirjo Rintamäki on tulossa Turkuun. Lisäksi kiltapartiolaisia ainakin Rauman, Loimaan ja Forssan killoista on tulossa vierailulle.

Turun killalle haetaan uuden joukon myötä omia toimintatapoja. Haluamme kuulla vierailtamme vinkkejä heidän kiltojensa tapahtumista ja tempauksista. Myös kiltojen välinen yhteistyö kiinnostaa meitä. Tavoitteenamme on vähintään yksi yhteinen tapahtuma vuodessa lähialueen kiltojen kanssa.

Sopivasti aikuisten partiotoimintaa

Turun Pyhän Yrjänän killan uusien jäsenten mottona on, että meillä on sopivasti aikuisten partiotoimintaa, se on hauskaa ja meillä on oma kilpapartiolaisista muodostuva ystäväpiiri joiden kanssa toimia.

Kiltapartiointi on kiva tapa jatkaa aikuisena omaa "partiouraa", varsinkin jos on jo kasvanut lippukuntatoiminnasta ulos, jos haluaa lippukunnan oman vanhojen porukan lisäksi osallistua laajemman kiltapartiolaisten joukon toimintaan tai jos haluaa tulla nuoruusvuosien jälkeen uudelleen mukaan partiotoimintaan vähän vanhempana.

Joukkoomme mahtuu uusia kiltapartiolaisia. Kadonneen entisen partiolaisen metsästyksemme siis jatkuu!

Tule kuuntelemaan jutustelua. Jos haluat pullaa ja kahvia, ilmoita tulostasi.

Turun Pyhän Yrjänän kilta

sähköposti: tpyk.kilta(ät)gmail.com
puhelin: Olli Koskela gsm 050- 550 6606.

 

Partiomuseon osoite on Läntinen Pitkäkatu 13 (2.kerros), Turku.