Olet täällä

Tule ainutlaatuiseen B-P-seminaariin

Kaksi eloisaa ja innostavaa tarinankertojaa, Colin Walker ja Marko Paavilainen, kertovat maailman ja suomalaisen partioliikkeen historiasta Turun Partiolaisten järjestämissä mielenkiintoisissa B-P -seminaareissa, Turussa lauantaina 18.9. ja Helsingissä sunnuntaina 19.9. Huom. Turun tapahtuman paikka on vaihtunut.

Colin Walker on brittiläinen kirjailija ja partiohistorian tutkija, joka on perehtynyt erityisesti partion syntyyn ja alkuhistoriaan ja hän on seurannut B-P:n jalanjälkiä Euroopassa ja Afrikassa. Walker julkaisee kirjoituksiaan myös netissä Scouting Milestones -sivustolla (www.scouting.milestones.btinternet.co.uk).

Dosentti Marko Paavilainen on tutkinut pitkään suomalaista partiohistoriaa ja kirjoittanut Suomen Partiolaisten 100-vuotishistorian.

Tilaisuudet ovat osin englanninkielisiä. Paikalla peritään 5 euron kahvitusmaksu.

Ilmoittautumiset Turun partiotoimistoon, partiotoimisto.turku@partio.fi, p. 050 312 9420 tai suoraan Polkuun klikkaamalla itsellle sopivinta ajankohtavaihtoehtoa:

lauantai 18.9. klo 11–17 Turun partiotoimistossa, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku,

sunnuntai 19.9. klo 11–17 Mikael Agricolan kirkon kryptassa, Tehtaankatu 23, Helsinki, yhteistyössä Koukkaaja-killan kanssa.