Olet täällä

Lippukunnanjohtajapäivät 20.-21.11.

Lippukunnanjohtajatapaaminen järjestetään Tampereella 20.-21.11., samaan aikaan Suomen Partiolaisten jäsenkokouksen kanssa. Lippukunnanjohtajille on tarjolla omaa, erityisesti heitä varten suunniteltua ohjelmaa ja osin yhteistä ohjelmaa jäsenkokouksen osallistujien kanssa. Ilmoittaudu mukaan 18.10. mennessä.

Lauantaina Tampere-talolla aloitetaan avajaisilla ja lounaalla. Päivä jatkuu workshopeilla, joiden aiheet liittyvät muun muassa mediaan, käsitöihin, tanssiin ja vaikuttamiseen. Luvassa on paljon vinkkejä, ideoita ja sparrausta.

Lauantai-iltapäivällä kuullaan tutkimusmatkailija Patrick ”Pata” Degermanin innostava puhe unelmiin tähtäämisestä ja yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Iltapäivän ohjelma jatkuu vielä vaalitentillä, iltanuotiolla läheisessä Sorsapuistossa, rokkaavalla iltaohjelmalla sekä iltabuffetilla Sorsapuistosalissa.

Sunnuntaina lpkj-tapaamisen osallistujille on tarjolla Tampere-aiheinen kaupunkisuunnistus heti hetkipalveluksen jälkeen. Suunnistuksen jälkeen osallistujat pääsevät nauttimaan vielä lounaasta.

Ilmoittautumisaikaa tapahtumaan on 18.10.2010 asti.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa
http://www.partio.fi/Projektit/Suomi/Juhlavuosi/LPKJ-tapaaminen.iw3