Olet täällä

Re-posti

Re-posti –sähköinen uutiskirje

Jakelu: Lippukunnanjohtajat, lippukunnan apulaisjohtajat, ohjelmajohtajat, pestijohtajat, sihteerit, taloudenhoitajat  sekä piirin luottikset.

Re-postin aikataulu 

8/2018aineisto DL 16.10.ilmestyy 19.10.

9/2018aineisto DL 27.11.ilmestyy30.11. (sähköinen lpk-posti)

 Sisältö: Ajankohtaisia, partioon liittyviä asioita. Re-posti täydentää piirin viestintäkanavien sykliä ja mahdollistaa tärkeistä asioista viestimistä myös Lippukuntapostin ja Repolaisen välissä. Re-posti on myös paikka, mikä kokoaa piiristä satunnaisesti lähtevät tärkeät meilitiedotteet. Re-posti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa SP:n sähköisen lippukuntapostin jatkeena, ja kolmesti vuodessa itsenäisenä uutiskirjeenä.

Aineisto: Re-postin sisältöä voi toimittaa käytännössä kuka vaan (toimisto, ph, luottikset, lippukunnat, sidosryhmät yms.).

Aineisto toimitetaan sähköpostitse DL-päivään mennessä osoitteeseen re-posti@lounaissuomenpartiopiiri.fi.

Otsikkokenttään merkintä ”Re-posti”. Hyvä otsikko infotekstille. Itse teksti kompakti ja informatiivinen, pituus max. 500 merkkiä sisältäen välilyönnit. Mukaan linkki, mistä löytyy lisätietoa. Tekstin kaveriksi voi toimittaa asiaan liittyvän logon tai kuvan.

Huom! Toimitus varaa oikeuden lyhentää tarvittaessa tekstejä. Kuvien toimittaja vastaa , että kuvien käyttöoikeudet ovat kunnossa. Kuvaaja- ja kirjoittajatietoja ei uutiskirjeessä erikseen mainita.