Olet täällä

Re-posti

Re-posti –sähköinen uutiskirje

Tilaa Re-posti

Jakelu: lippukunnan sähköpostinsaajat, lippukunnanjohtajat, luottikset, toimisto. Lisäksi uutiskirjeen voi halutessaan tilata ketä vaan piirin nettisivuilla olevan tilausnappulan kautta.

 nro  DL  ilmestyy 2017
Elokuu 2017 22.8. 25.8.
Syyskuu 2017 19.9. 22.9.
Lokakuu 2017 10.10. 13.10.
Marraskuu 14.11. 17.11.
     

Sisältö: Ajankohtaisia, partioon liittyviä asioita. Re-posti täydentää piirin viestintäkanavien sykliä ja mahdollistaa tärkeistä asioista viestimistä myös Lippukuntapostin ja Repolaisen välissä. Re-posti on myös paikka, mikä kokoaa piiristä satunnaisesti lähtevät tärkeät meilitiedotteet.

Aineisto: Re-postin sisältöä voi toimittaa käytännössä kuka vaan (toimisto, ph, luottikset, lippukunnat, sidosryhmät yms.).

Aineisto toimitetaan sähköpostitse DL-päivään mennessä osoitteeseen re-posti@lounaissuomenpartiopiiri.fi.

Otsikkokenttään merkintä ”Re-posti”. Hyvä otsikko infotekstille. Itse teksti kompakti ja informatiivinen, pituus max. 500 merkkiä sisältäen välilyönnit. Mukaan linkki, mistä löytyy lisätietoa. Tekstin kaveriksi voi toimittaa asiaan liittyvän logon tai kuvan.

Huom! Toimitus varaa oikeuden lyhentää tarvittaessa tekstejä. Kuvien toimittaja vastaa , että kuvien käyttöoikeudet ovat kunnossa. Kuvaaja- ja kirjoittajatietoja ei uutiskirjeessä erikseen mainita.