Olet täällä

Tänä keväänä esikoululaisetkin ovat ihan liekeissä!

Esikoulu- eli Eskarikampanja on täällä taas! Eskarikartta

Kampanjan tavoitteena on saavuttaa uudet sudenpennut jo ennen heidän partiotaipaleensa alkua.
Eskarikampanjassa lippukunta saa materiaalin toimintapäivää varten. Eskaripäivä toteutetaan yhteistyössä esikouluopettajien kanssa. Kaikissa kunnissa ei esikouluihin kuitenkaan päästä, mutta toimintapaketti on helppo toteuttaa myös ilta-aikaan. Sitä varten paketin mukana ovat valmiit mainokset jaettavaksi esikouluissa.

Eskarikampanjan paketti sisältää mainosjulisteen esikouluun tai mainospohjat koteihin jaettavaksi, toimintavinkkejä sekä jokaiselle esikoululaiselle oman aarrekartan partioon. Aarrekarttaan esikoululaiset keräävät tarroja tekemiensä aktiviteettien mukaan. Kartan mukana on myös tietoa esikoulupäivästä ja partiosta kotiin vietäväksi.

Ilmottautuminen Eskarikampanjaan on nyt käynnissä.

Toivomme, että mahdollisimman moni lippukunta käy esittelemässä partiotoimintaa oman alueen esikouluissa. Esikouluihin on mennyt etukäteen tietoa mahdollisesta vierailusta, joten yhteydenotto sinne on helppoa.

Mukaan kamppista toteuttamaan pääsette tilaamalla materiaalipaketin osoitteesta:
www.webropolsurveys.com/S/C53D72F4FF8EEEA3.par

Lisätietoa eskareiden kannasta partion eskarikampanjan toteuttamiseen sekä vastauksia muihinkin mieltä painaviin asioihin saa osoitteesta sytypartioon@lounaissuomenpartiopiiri.fi.

Löytyykö kartan avulla lisää sudenpentuja lippukuntaanne?