Olet täällä

Luottikset

Hei jaoston tai ryhmän puheenjohtaja tai muu piiripestaaja, ilmoita avoimet pestisi piirirekryyn!

Piirirekrytointi tarkoittaa sitä, että kaikki piirin avoimet pestit laitetaan hakuun yhtäaikaisesti. Näin saamme monia mielenkiintoisia pestejä auki ja hakuun kerralla. Avoimien pestien markkinoinnin pystymme toteuttamaan keskitetysti ja näkyvästi, ja saamme toivottavasti paljon hakijoita liikkeelle. Kokeilemme tänä syksynä yhteistä, ohjattua rekrytointia piiripesteihin ensimmäisen kerran. Tämän ensimmäisen rekrytointikierroksen pestien hakuaika on 21.8.-30.9., jotta uudet piiriluottikset ehtivät osallistua luottiskoulutukseen 7.10. Vastaava piirirekry on jatkossa tarkoitus toteuttaa kahdesti vuodessa, alkuvuodesta ja syksyllä.

Pesti-ilmoitus pitää olla täytettynä 13.8. mennessä tänne: https://goo.gl/forms/1jNkmrxLjjNNSsXd2

Avoimet pestit tulevat näkyviin piirin avoimet pestit -sivustolle 21.8., ja niiden hakuaika päättyy 30.9. Voit aloittaa haastattelut heti saatuasi hakemuksia, mutta tee valintasi vasta hakuajan päätyttyä. Näin kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus hakea pestiin.

Teemme yhteistä markkinointia avoimista pesteistä piirin eri kanavissa sekä mm. lippukuntapäivässä 24.9. Sen lisäksi tarvitaan jokaisen omia verkostoja ja markkinointikanavia lisänäkyvyyden saamiseksi.

Pestiin ja pestaamiseen liittyvää tietoa löydät piirin nettisivujen luottisosiosta
http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/toiminta/luottiksille/luottisten-...

Kysy lisätietoja!

Annina Kainu
Aikuis- ja luottisryhmä
annina.kainu@partio.fi, 050 525 5745