Olet täällä

TIEDOTE

TIEDOTE vuodeksi 2017

Lounais-Suomen Partiopiiri siirtyy Kuksan sähköiseen ansiomerkkien ehdotusjärjestelmään huhtikuun 2017 ehdotuskierroksesta (15.4.2017) alkaen.

Tästä huolimatta saa ansiomerkkiehdotukset edelleenkin halutessaan tehdä perinteisillä paperilomakkeilla: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/toiminta/ansiomerkit/lomakkeet 

Tämä koskee L-SP:n osalta sekä partiopiirin että Suomen Partiolaisten merkkejä.

Partiopiirin seuraavat ansiomerkkikoulutukset (myös) sähköisen ehdotusjärjestelmän käyttämisestä ovat syyskaudella 2017 seuraavasti: su 24.9. Raumalla, ti 1010. Porissa, to 12.10. Turussa ja su 29.10.2017 Loimaalla. Älkää harjoitelko ansiomerkkien ehdottamista Kuksassa, sillä sieltä ei saa harjoitteluja pois.

Liitteenä ovat myös uudet solkikohtaiset ohjeet: Louhisuden solki, Collanin solki, Pyhän Yrjön solki, Mannerheim soljet I ja II. [LIITE] Nämä uudet solkikohtaiset ohjeet ovat voimassa syksystä 2016 alkaen. 

Suomen Partiolaisten valtakunnallinen Ansiomerkkiohje-vihko uudistuu ja on nähtävillä: http://toiminta.partio.fi/lippukunta/ansiomerkit

Kaikki ansiomerkkiehdotukset voi toimittaa lähimpään toimistoon Poriin tai Turkuun, mutta postitettuna: Lounais-Suomen Partiopiiri/Tarja Nummi, Itsenäisyydenkatu 44, 28130 Pori.