Olet täällä

TIEDOTE

TIEDOTE 22.2.2017

Lounais-Suomen Partiopiiri siirtyy Kuksan sähköiseen ansiomerkkien ehdotusjärjestelmään tästä ehdotuskierroksesta (15.4.2017) alkaen.

Tästä huolimatta saa ansiomerkkiehdotukset edelleenkin halutessaan tehdä perinteisillä paperilomakkeilla: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/toiminta/ansiomerkit/lomakkeet 

Tämä koskee L-SP:n osalta sekä piirin että Suomen Partiolaisten merkkejä.

Partiopiirin seuraavat ansiomerkkikoulutukset juuri sähköiseen ehdotusjärjestelmään siirtymisen alla ovat 7.3.2017 Turussa ja 9.3.2017 Porissa. Älkää harjoitelko ansiomerkkien ehdottamista Kuksassa, sillä sieltä ei saa harjoitteluja pois.

Liitteenä ovat myös uudet solkikohtaiset ohjeet: Louhisuden solki, Collanin solki, Pyhän Yrjön solki, Mannerheim soljet I ja II. [LIITE] Nämä uudet solkikohtaiset ohjeet ovat voimassa syksystä 2016 alkaen. 

Suomen Partiolaisten valtakunnallinen Ansiomerkkiohje-vihko uudistuu ja on nähtävillä: http://toiminta.partio.fi/lippukunta/ansiomerkit

Kaikki ansiomerkkiehdotukset voi toimittaa lähimpään toimistoon Poriin tai Turkuun, mutta postitettuna: Lounais-Suomen Partiopiiri/Tarja Nummi, Antinkatu 6, 28100 Pori.