Olet täällä

Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin. 

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

  

 

Kesäkuu

28.6.2019 Kehrääjäretki, Virttaankangas

Rukki hurisee 28.6.2019

Aikuis- ja luottisryhmä tarjoaa retkiseuraa Harjureitillä 28.6. klo 22 alkaen. Kävelemme runsaan viisi kilometriä öisellä Virttaankankaalla. Etenemme rauhallisesti ja hiljennymme taajaan yön ääniä kuullaksemme.

Kangasmetsän linnuista tavoittelemme kehrääjän öistä hurinaa korviimme. Li-säksi meillä on hyvä mahdollisuus tavata mm. useita rastaslajeja, lehtokurppia ja onnen potkaistessa pöllöjäkin. 

Havainnointia opastamaan ja linnuista tarinoimaan saamme pari Petriä, Hakosalon (OuPa) ja Vainion (KRR). Retkellä on närhitakuu.

Öisen elämyksen keskellä teemme laavulle tulen ja paistamme, mitä kullakin mukana on. Yhteinen retkemme kestänee hiukan yli kolme tuntia. Kesken saa poistua, maastoon voi halutessaan jäädä yöpymään ja retkeä voi jatkaa itsenäisesti muutenkin.

Tule siis tapaamaan muita partioaikuisia liki piirimme keskipisteeseen. Ilmoittaudu Kuksitse https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26515 viimeistään juhannusviikonloppuna, jotta saisimme tarvittavat lisätiedot näppärästi perille.

Kokoonnumme Harjureitin Kantolaavulle, jonka äärellä on laajahko pysäköintialue. Suosikaamme kimppakyytejä. Kantolaavu on Oripään enklaavissa Säkylä-Virttaa-tien (213) varrella 7,2 km Kantatie 41:n risteyksestä luoteeseen (kilo-metriosoite Säkyläntie 719) ja noin 10 km Säkylän Pyhäjoelta jokseenkin kaakkoon. 

Mukaan tarvitset lämpötilan määräämän vaatetuksen, eväät ja partiohuivin. Lenkkarit soveltunevat jalkineiksi parhaiten. Kiikarista voi kesäyössä olla iloa. Pistäviltä ja purevilta hyönteisiltä suojautuminen saattaa osoittautua tarpeelliseksi, vaikka enimmän aikaa vietämmekin kuivalla kankaalla.

Mikäli retkiyöksi povataan kohtalainen tai rankka sade, varaudumme peruuttamaan retken. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitamme Kuksitse.

Nähdään Harjureitillä!

Sanna ja Petrit

--
petri.vainio@fimnet.fi,
040 836 3413

sanna.tamminen@partio.fi
050 514 6725
Aikuis- ja luottisryhmä 

 

 Syyskauden tapahtumista tulee lisätietoa elokuussa. Seuraa piirin viestimiä.