Olet täällä

Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin. 

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

 

Toukokuu

Hiio-hoi, toukokuussa seilataan Turussa, Raumalla & Porissa! 
Haluaisitko vesille? 30.5. tarjolla viime vuonna Turussa suuren suosion saavuttanut iltapurjehdus kaikille piirin aikuisille sekä kaikenikäisille piirin luottiksille. Tänä vuonna Turun lisäksi purjehduksia järjestetään Porissa ja keliolosuhteiden puitteissa myös Raumalla. (Huom! Porin vene jo loppuunvarattu)  

Turussa lähtö tapahtuu Heinänokan partiovenesatamasta, Raumalla Syvänraumanlahdelta Merijakamon edestä ja Porissa Kallosta, BSF uloimmalta laiturilta.  

Veneet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea, paikkoja rajoitetusti! Tule kaverin kanssa tai yksin tutustumaan meripartioon ja uusiin aikuisiin! 

Ilmoittautumiset 16.5.2018 mennessä Kuksaan:
Turku: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19497
Rauma: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19498
Pori: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=17615

Lisätietoja: Kati Haapasalo, p. 0405770559, kati-marika.haapasalo@partio.fi.

 

Elokuu

Kesäinen majakkaretki kutsuu Ukin saaristoon!  
Aikuis- & luottisryhmä järjestää lauantaina 18.8.2018 piirin kaikille aikuisille ja luottiksille veneretken m/s Kristalla Isokarin Majakkasaarelle.    

Retken hinta on 52 euroa/osallistuja. Retki sisältää venematkan lisäksi ruuan sekä opastetun saariretken. Noin kaksi tuntia kestävällä opastetulla kierroksella tutustutaan Isonkarin luontoon, historiaan ja tietysti majakkaan. Pohjanlahden korkeimmassa majakassa (korkeus 50 m) on mahdollisuus kiivetä ihan ylös, ulkotasanteelle saakka.    

Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ja ilmoittautuneita tulee olla vähintään 25, jotta retki järjestetään.   

Ilmoittaudu nyt tai viimeistään 5.8.2018 Kuksaan https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=20868  

Lisätietoja antavat: Kati Haapasalo kati-marika.haapasalo@partio.fi tai Riikka Söderström riikka.soderstrom@partio.fi 

 

Lisätietoja syksyn tapahtumista tulee kesän jälkeen. Seuraa piirin viestimiä!