Olet täällä

Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin. 

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

 

Lokakuu

22.10.-2.11.  Verenluovutusviikot

AIKUINEN, HAASTE ON HEITETTY JUURI SINULLE! 

Tiesitkö, että partiolaisilla on kunniakas historia verenluovutuksen alullepanijoina Suomessa jo 1930-luvulla ennen nykyistä Veripalvelua ja tänä vuonna SPR :n Veripalvelu viettää 70v. juhlavuotta. 

L-SP:n Aikuis- ja luottisryhmä haastavatkin sen kunniaksi viikoilla 43 & 44 (22.10-2.11.2018) kaikki piirin aikuiset käymään veripalvelun toimipisteissä tai tilaisuuksissa tekemässä hyvää. Käy siis ojentamassa kätesi yksin tai partioryhmänne kanssa veripalvelussa! Yli 3 hlön ryhmien toivotaan sopivan luovutusajan etukäteen puhelimitse, jotta eivät ota muita ryhmiä samaan aikaan. Ajanvaraus on suositeltavaa yksittäiskävijöillekin, vaikkei ehdotonta: www.ajanvaraus.fi/veripalvelu 

Muista mainita ilmoittautumisessa piirin oma veripankki, Plasmapartio jolloin olet mukana Lounais-Suomen partiopiirin partiolaisten verenluovutusjoukoissa! Katso lähin veripalvelupisteesi ja sen aukioloajat: https://www.veripalvelu.fi/ (Huom! Turussa on uusi osoite Yliopistonkatu 29 b (3.krs) 27.8.2018 alkaen).  

Jos olet menossa luovuttamaan ensimmäistä kertaa tai viime kerrasta on pidempi aika, niin kannattaa etukäteen käydä tekemässä testi: www.sovinkoluovuttajaksi.fi  

Luovuttaa voit  
22.10. Eurajoki klo 14-18, seurakuntakeskus Tapuli
24.10. Kokemäki klo 13-18, seurakuntatalo
25.10. Loimaa klo 13-18, Heimolinna
26.10. Salo klo 12-17, VPK-talo
29.10. Eura klo 13-18, seurakuntakeskus
30.10. Uusikaupunki klo 13-18, työväentalo
5.11. Pori klo 12.30-17, Itäpuisto 14
Turussa aina arkipäivinä Yliopistonkatu 29 b, 3.krs

Faktoja Turun veripalvelutoimistosta
Viikkotavoite: 330 luovuttajaa
Rauhallisemmat päivät verenluovutuksessa: keskiviikko ja perjantai
Rauhallisemmat tunnit päivittäin: klo 13 – 15 

 

Marraskuu

30.11-1.12. Luovuuslilja, Turun partiotoimisto

Luovuuslilja aikuisille

Nyt ei kärsitä luomisen tuskasta! 30.11. klo 19 Turun partiotoimistolla starttaa jälleen L-SP:n aikuis- ja luottisryhmän huippusuosion saavuttanut 24 tunnin luovuuslilja. Vuorokauden askartelu- ja käsityömaratonin aikana voit toteuttaa luovimmat ideasi, joille ei koskaan tunnu löytyvän aikaa. Ota mukaan mallisi ja materiaalisi ja duunaa tai tuunaa vaikka joulun pehmeät paketit ja kortit luovassa seurassa. Voit myös halutessasi valmistaa muutaman euron omakustannushintaan pieniä lahjoja kuten jalkakylpyjä ja vessapommeja.

Luovuudelle ei voi laittaa hintaa, mutta tämä tapahtuma maksaa 15 euroa sisältäen ruokailut. Ilmoittaudu viimeistään 18.11.2018 mennessä Kuksan kautta https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=22846 

Lisätietoja: Kati Haapasalo, puh.040 577 0559, kati-marika.haapasalo@partio.fi  

 

Joulukuu

12.12 Partiolaisten kauneimmat joululaulut, Turku 

Partiolaisten kauneimmat joululaulut lauletaan keskellä adventtiaikaa keskiviikkona 12.12.2018 alkaen klo 18.00 Turun Mikaelinkirkossa (Puistokatu 16, Turku).
Mukana jouluisesti Maarian Kämmeköiden partiokuoro Satakielet, Turun Metsänkävijäin Soittokunta ja partiopastori Laura Arikka sekä Betlehemin rauhantuli.
Kaikkien Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien tapaan kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran avustustyöhön.
Kaikille avoin tilaisuus on suunnattu partiolaisille ystävineen ja perheineen. Partiohuivi kaulaan!

 

Tiedot tarkentuvat syksyn aikana. Seuraa piirin viestimiä.