Olet täällä

Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin. 

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

 

Syyskuu

AIKUISTEN NUOTIORUOKARETKI

Voiko nuotiolla paistaa muutakin kuin makkaraa?!?

Lähde mukaan valmistamaan nuotioherkkuja rennosti aikuisseurassa. Syyskuun 22. päivä piirin aikuis- ja luottisryhmä järjestää aikuisten nuotioruokaretken Teijon kansallispuistossa klo10-15. Tapahtumaan ei ole yhteiskuljetusta. Suositaan kimppakyytejä. Retken hinta on 13 euroa/osallistuja. 

Ilmoittaudu nyt tai viimeistään 9.9.2018 Kuksaan https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=21713

Lisätietoja:Kati Haapasalo kati-marika.haapasalo@partio.fi

 

Lokakuu

22.-26.10.  Verenluovutusviikko

Aikuis- ja luottisryhmä haastaa piirin aikuiset luovuttamaan verta SPR:n Veripalvelussa Plasmapartion nimissä. 

 

Marraskuu

30.11-1.12. Luovuuslilja, Turun partiotoimisto

 

Joulukuu

12.12 Partiolaisten kauneimmat joululaulut, Turku 

 

Tiedot tarkentuvat syksyn aikana. Seuraa piirin viestimiä.