Olet täällä

Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Aikuis- ja luottisryhmä järjestää aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin. 

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

 

Toukokuu

Autosuunnistus

Partion maanantairastit ovat täällä. Kaksi tuntia aikaa, tehtävänä löytää Salon kuumimmat kohteet kuvien avulla, alla auto, mukana kaverit. Kuka voittaa halutun pystin?

Startti 22.5. klo 18 Salon rautatieasemalta. Maksu 5 euroa autokunta. Ennakkovinkit instagramissa @salonalueenpartiolaiset.

Ilmoittautumiset Kallelle numeroon 040 484 0626 15.5. mennessä.

Kenelle: aikuisille ja vaeltajille

Järjestäjä: Salon alueen partiolaiset

 

Iltapurjehdus aikuisille tiistaina 30.5. klo 18.00-20.30

Tervetuloa purjehtimaan s/y Henrikalla (toivottavasti) kauniina ja lämpimänä tiistai-iltana! Lähtö Heinänokan partiovenesatamasta ja paluu samaan paikkaan (Heinänokantie 16; bussi 14 Turun Kauppatorilta Erikvallaan ja päätepysäkille saakka, ja olet jo hyvin lähellä).

Sateen sattuessa purjehdimme silti, joten varusteet sään mukaan. Huomaa, että merellä on usein kylmä, vaikka maissa olisikin melko lämmintä.

Iltapurjehdus sopii ihan kaikille piirin aikuisille. Tule kaverin kanssa tai yksin! Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis heti pikimmiten Kuksan kautta, kuitenkin viimeistään 28.5. Purjehdus on ilmainen ja sisältää kahvit :)

Lisätietoja: Aikuis- ja luottisryhmä Annina Kainu annina.kainu@partio.fi, 050 525 5745 ja s/y Henrika Ville Sahlström, 050 363 5090.

 

 Lisätietoa syksyn tapahtumista tulossa kesän jälkeen! Seuraa piirin viestimiä.