Olet täällä

XV Tammileiri MikäMikäMaa 2013

Päivämäärä: 
06.06.2013 - 09.06.2013
Järjestäjä: 
Turun Partiolaiset - Scouterna i Åbo ry
Sijainti: 
Ahtelan nuorisoleirialue
Ahtelantie 21, 21570 Sauvo
Suomi
FI

 

XV  Tammileiri  MikäMikäMaa  2013XV Tammileiri 2013

XV Tammileiri MikäMikäMaa 2013 on sudenpentujen ja seikkailijoiden oma leiri kaikille L-SP:n lippukunnille 6.-9.6.2013 Sauvon Ahtelassa.

Lisätietoja osoitteesta: www.tammileiri.fi

XV Tammileiri MikäMikäMaa 2013 on partion nuorimmille ikäkausille järjestettävä leiri Sauvon Ahtelassa. Leiriläisiksi on kutsuttu kaikki Lounais-Suomen Partiopiirin alueen sudenpennut ja seikkailijat. Osallistuvista lippukunnista tarvitaan myös johtajia järjestämään leiriä sekä toimimaan leiriläisten lähijohtajina.

Tämän kertaisen Tammileirin nimeksi on valittu MikäMikäMaa. Leirin ohjelma rakentuu luonnollisesti teeman ympärille: leiriläiset pääsevät seikkailuun merirosvojen, keijukaisten ja Kadonneiden poikien maailmaan. Lippukunnat saavat ennen leiriä ohjelmapaketin, josta löytyviä ohjeita ja toimintavinkkejä seuraamalla taataan kaikkien osallistujien hauska ja turvallinen leirikokemus.

MikäMikäMaa houkuttelee tulemaan partioon

Lippukunnilla on hyvin erilaisia leiriperinteitä, mikä silmällä pitäen XV Tammileiri MikäMikäMaasta suunnitellaan nykyisille partiolaisille houkutteleva kokemus sekä lippukunnille helppo tapa mahdollistaa jäsenilleen ikimuistoinen suurleirikokemus. Tammileiriä suunnitellaankin pilke silmäkulmassa, jotta leiriläisillä jäisi hyvät muistot pienistä itse koetuista elämyksistä aina koko leirin yhteisiin suurempiin ohjelmiin.

MikäMikäMaan halutaan näyttäytyvän innostavana tapahtumana vasta partioharrastusta suunnitteleville nuorille. Parasta mainosta järjestöllemme on luonnollisesti suuret ja näkyvät tapahtumat, joista innostuvat partiolaisten itsensä lisäksi myös partiolaisten lähipiiri. Oli leiriläinen sitten partionuori tai jo varttuneempi partiokonkari MikäMikäMaan seikkailut antavat voimia tuleviin haasteisiin sekä antavat tunteen yhteisen partioliikkeen tekemisestä.

Ohjelmallisesti XV Tammileiri MikäMikäMaa vastaa partio-ohjelman tarpeisiin. Lippukunnissa on yleensä kädet täynnä päivittäisten asioiden hoitamisen kanssa, joten valmiit ohjelmatapahtumat tulevat tarpeeseen. Tammileiri-ohjelmavihko sekä itse tapahtuma ovat valmiita sellaisenaan, mikä jättää lippukunnille aikaa suunnitella ja toteuttaa parempaa partiota.

Tammileirin ohjelma on suunniteltu vastaamaan sekä seikkailijoiden että sudenpentujen ikäkausiohjelmaa. Ohjelman taustalla toimivat tutut jäljet ja aktiviteetit. Molemmille ikäkausille on siis tarjolla omaa taitotasoa vastaavaa ja siten myös kiinnostavaa ja kehittävää ohjelmaa. Myös johtajaohjelmassa ikäkaudet on huomioitu, joten johtajatkin pääsevät leirillä rentoutumaan.

Lisätietoja osoitteesta: www.tammileiri.fi