Olet täällä

Talvi -SM-kisat Utin taistelu

Päivämäärä: 
16.03.2013 - 17.03.2013
Järjestäjä: 
Kymenlaakson Partiopiiri
Sijainti: 
Kouvola
Kouvola
Suomi
FI
Tagit: 
Ilmoittautuminen: 
Auki

Kilpailussa kilpaillaan oranssissa, vihreässä, sinisessä, punaisessa, ruskeassa ja harmaassa sarjassa. Kilpailukutsu sekä tehtävä- ja pisteluettelo on julkaistu Partio-lehden numerossa 3/2012.

Piirit saavat ilmoittaa kilpailuun kiintiöiden mukaisen määrän vartioita. Kaikkien kilpailuun haluavien lounaissuomalaisten vartioiden tulee ilmoittautua kilpailuun osoitteessa <https://spfs.clubonweb.com/book/utintaistelu > tai kirjallisesti Porin partiotoimistoon (Antinkatu 6, 28100 Pori tai riikka.hosiosto@partio.fi) 28.2. mennessä.

Vartioiden osanottomaksu on oranssilla ja vihreällä sarjalla 70 euroa ja muilla sarjoilla 90 euroa.
Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kaksinkertaisella osallistumismaksulla 8.3. saakka. Ilmoittautumiset Partiotoimistoon Riikalle 050 3129 425, riikka.hosiosto@partio.fi

Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi, lippukunta, lippukuntalyhenne, kieli (suomi/ruotsi), vartionjohtajan nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, saapumisaika ja – tapa kilpailukeskukseen, osallistuminen piirin mahdolliseen yhteiskuljetukseen, erityisruokavaliot sekä tilattavien ruokalippujen määrä.

Piiri järjestää kilpailuihin maksullisen yhteiskuljetuksen jos osallistujia siihen on riittävästi. Aikataulu ja matkareitti ilmoitetaan myöhemmin yhteiskuljetukseen ilmoittautuneille. Yhteiskuljetukseen ilmoittaudutaan sitovasti ilmoittautumisen yhteydessä.
Jos Lounais-Suomen Partiopiirin kilpailukiintiö ylittyy, suorittaa kilpailujaosto karsinnan. Karsintaperusteena käytettävän piirinmestaruuskilpailun järjestäjille varataan kohtuullinen osuus piirin peruskiintiöstä.

Partiopiirin talvimestaruuskilpailun (Legenda) perusteella jokaisen sarjan parhaalle SM-kilpailuun osallistuvalle vartiolle maksetaan sekä SM-kilpailun osanottomaksu että matkat kilpailuun partiopiirin yhteiskuljetuksessa. Jokaisen sarjan 2. ja 3. parhaalle SM-kilpailuun osallistuville vartiolle maksetaan SM-kilpailun osanottomaksu. Edellä kerrottu tuki on vartiokohtainen; vartion määrittelee vartion nimi ja lippukunta.

Jos tukea ei käytetä tukiperusteena olevan piirin kilpailun sarjan parhaan vartion kohdalla, siirtyy tukimahdollisuus järjestyksessä seuraavalle vartiolle ja niin edelleen.

Lisätietoja kilpailusta saa osoitteesta www.kymenlaaksonpartiopiiri.fi/utintaistelu tai Partiotoimistolta Riikalta.