Olet täällä

Piirin ohjaajatapaaminen / kevät

Päivämäärä: 
06.04.2013
Järjestäjä: 
Koulutusryhmä
Vastuuhenkilö: 
Eva Liuksila
Sijainti: 
Partiotoimisto, Turku
Läntinen Pitkäkatu 13 Turku
Suomi
FI
Ikäryhmät: 
Ilmoittautuminen: 
Auki

Hei Alue-, ohjelma- ja koulutusohjaajat!


Nyt on taas aika tavata toisia ohjaajia ja juonia yhteisiä kuvioita, jotta pystymme tukemaan lippukuntia mahdollisimman saumattomasti.


Tämän vuoden ensimmäinen ohjaajatapaaminen järjestetään lauantaina 6.4. Turun partiotoimistolla (Läntinen Pitkäkatu 13).


Päivän pääjärjestäjät ovat lyöneet päänsä yhteen ja tutkailleet vanhoja muistioita ja ryhmien toiveita. Tapaamisen on tarkoitus kulkea samalla kaavalla kuin ennenkin, mutta uusin asiasisällöin. Ennakkotehtävät koettiin erityisen hyviksi, joten niitä on alla.


Päivä tulee sisältämään viestintää, tapahtumia, eri sähköisten järjestelmien käyttökoulutusta, ongelmien ratkomista jne. Aloitamme päivän klo10.00 ja päätämme klo18.00. Pitkämatkalaisille järjestetään tarvittaessa majoitus. Mikäli tarvitset majoitusta, ole suoraan yhteydessä Luluun (jaana.eronen@berggren.fi, p.040 5582452).


Viimeinen ilmoittautumispäivä 27.3.2013.

Jokainen osallistuja valmistautuu tapaamiseen tekemällä oheiset ennakkotehtävät. Palauta tehtävät osoitteella eva.liuksila@gmail.com viimeistään 3.4.

1) Kerro mielestäsi 1 - 3 suurimmaksi kokemaasi viestintäongelmaa esimerkiksi ryhmien ja jaostojen välillä.
2) Ohjaajatapaamisessa on tarkoitus yhdessä tutkiskella, mitä kuuluu tapahtumatarjottimelle. Onko tapahtumia/koulutuksia järjestetty? Millainen on ollut lippukuntien vastaanotto? Olisiko jotakin kehitettävää?
-> Alueohjaajat selvittävät, onko omalla alueella jo ollut tarjottimen tapahtumia tai koulutuksia ja kertovat lippukuntien palautetta.
-> Ohjelmaohjaajat kertovat omia ja jaostojen kokemuksia, jos/kun ovat olleet pitämässä tarjottimen tapahtumia ja koulutuksia.
-> Koulutusohjaajat kertovat kokemuksia tarjottimen koulutuksista, jos/kun niitä on ollut.

Joko Nähdään? Nähdääks JO?


Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta,


Eva 044 5677003
Lulu 040 5582452
Outi 040 5946336
Sanna 050 5146725