Olet täällä

Partioviikko

Päivämäärä: 
22.04.2013 - 28.04.2013
Järjestäjä: 
Valtakunnallinen
Sijainti: 
Kaikkialla Suomessa
Suomi
FI

 

100% partiolainen

Partioviikkoa vietetään 22.–28.4.2013 teemalla ”100 % partiolainen”, sillä partiolaisuus on monen asian summa.

Partio on vastavoima ”Miks mun pitäis” ja ”Ei kuulu mulle” -asenteille. Seikkailu ja elämykset kuuluvat partioon. Partiossa toimitaan ryhmissä ja tärkeää on se, että saa tehdä itse. Pienimmätkin partiolaiset osallistuvat puuhiin. Ryhmässä oppii myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.

Missä meitä partiolaisia Suomessa on? Nakkikioskin kassana, koulubändin rumpalina, TV1:n kuuluttajana, viulutunneilla, pörssiyhtiön hallituksessa, tukioppilaana, vegaanikokkina, skeittirampilla, Tavastian lavalla.

Tämän vuoden Partioviikolla haluamme tuoda tämän näkyvästi esiin ja kertoa, että meitä partiolaisia löytyy Suomessa ihan kaikkialta. Partioviikon Facebook-tapahtumasivulle kerätään galleria partiolaisista ympäri Suomen, joten nyt kannattaa alkaa miettimään, missä sinä otat itsestäsi tai kavereistasi Partioviikko-kuvan.

Mikä ympäristö kertoo sinusta tai partiokaveristasi jotain olennaista? Kuvan voi ottaa vaikka sarjakuvamessuilla, tunturin laella, BMX-pyörän satulassa tai pari varvasta avannossa! Ja mikset vaihtaisi partiohuivitettua kuvaa myös Facebook-profiilikuvaksesi Partioviikon ajaksi. Jos tässä ei ollut vielä riittävästi haastetta, ainahan voit miettiä, voisitko haastaa myös jonkun paikallisen partiotaustaisen julkkiksen huivitettuun Partioviikko-kuvaan!