Olet täällä

PartioPOP'13, Logomo, Turku

Päivämäärä: 
14.09.2013
Kello: 
17:20 - 20:20
Järjestäjä: 
Suomen Partiolaiset
Sijainti: 
Logomo
Köydenpunojankatu 14, Turku
Suomi
FI
Tagit: 

 

Luvassa ennennäkemätön partiotapahtuma, PartioPOP '13 konserttikiertue! Nuotio loimuaa strobovaloina ja laulu raikaa reggae- ja rap-riimien voimalla. Tapahtumaan voi ja kuuluu ottaa mukaan myös ei-vielä-partiolaiset kaverit, ja näyttää heille miten partiossa rokataan.

Partio elää ajassa ja retkeilee nuorten mukana sinne, minne hekin – hyvän musan perässä keikoille kaupunkiympäristöön. Partio POP '13 kutsuu nuoria uudella tavalla mukaan elämyksiä, ystäviä ja naurua pursuavaan partiotoimintaan. Musiikkielämyksen lisäksi hyväntekeväisyyskonserttikiertue on varainhankintaa, joka auttaa pitämään partion edullisena harrastuksena. 

PartioPOP '13:ssa esiintyvät helsinkiläinen rap-kaksikko JVG, eli Jare&VilleGalle, suursuosioon noussut reggae-artisti Jukka Poika ja kesän kuumin popkomeetta Isac Elliot. 

Ikärajattoman PartioPOP '13 konserttikiertueen Turun keikka järjestetään 14.9.2013 klo 17.00 Logomossa.

Liput keikalle ovat myynnissä nyt ja niitä myy www.lippupiste.fi. Osta omasi ja varmista pääsysi uudenlaiseen partiotapahtumaan!

Pääsylippujen hinta on 30,00 euroa + toimituskulut. Pääsylippujen hinta partiolaisille on 25,00 euroa + toimituskulut.
Myös Turun ja Porin partiotoimistoilla on lippuja myynnissä rajallinen määrä. Toimistoista lipun voi ostaa toimituskuluitta. Vain käteismaksu, mielellään tasaraha.

Kaupunkiretkipäivälle Turkuun

Turulla on tarjottavana myös muita elämyksiä ja nähtävyyksiä, joiden vuoksi nyt kannattaa kerätä porukka kasaan ja järjestää PartioPOP-viikonlopulle kaupunkiretkipäivä Turkuun.

PartioPOPia seuraavana päivänä, 15.9. vietetään Turun päivää. Päivän kunniaksi Turun kaupunki järjestää ohjelmaa aamusta iltaan, keskustan liikkeet ovat auki, eri puolilla kaupunkia on markkinoita ja myyjäisiä, avoimia ovia ja opastettuja kierroksia, museoita ja musiikkia, taidetta ja tanssia. Päivä huipentuu Samppalinnanmäen ilotulitukseen kello 21. Turun päivän tapahtumat tarkentuvat kesän ja alkusyksyn mittaan, niistä voi lukea lisää Turun sivuilta: www.turku.fi.

Ota yhteyttä lippukuntiin ja kysele kolomajoitusta! Turkulaisten lippukuntien yhteystiedot löytyvät täältä. Myös partiotoimisto auttaa kolomajoitusmahdollisuuden selvittämisessä.

Suomen Partiolaiset järjestää konserttikiertueen yhteistyössä tapahtumatuottaja Eventia Oy:n kanssa.

Lue lisää: www.partiopop.fi