Olet täällä

Partiokamukoulutus

Päivämäärä: 
08.09.2018
Järjestäjä: 
Sisujaosto ja Yhteiseen partioon -hanke
Sijainti: 
Lounais-Suomi
Suomi
Tagit: 

 Lippukunnassa voi olla tarvetta koulutetulle partiokamulle, jos partioryhmässä on jäsen, joka vie kaikkien energiat käytöksellään tai sisuryhmässä aina samat onnistuvat ja jotkut eivät koskaan. Lippukuntaan tulee maahanmuuttajanuori yhdessä kaverinsa kanssa. He tarvitsevat paljon ohjeita ja varmistusta, että kaikki sujuu. Tässäkin voi olla partiokamu-tarvetta. Yksinäinen, harrastamaton lapsi kokeilee partiota esimerkiksi koulun kannustamana. Hän tarvitsee tukea alkuun ja ehkä koko ensimmäisen partiovuotensa. Partiokamu voi olla tärkeä apu hänellekin. Erityistä huomiota vaativa partiolainen voisi päästä tarpojaikäkaudenkin yli partiokamun tuella.

 

Koulutus on tarkoitettu samoaja-vaeltaja -ikäiselle tai aikuiselle, koska kaikki eivät halua toimia ryhmänjohtajana, mutta oma partiopesti on jokaiselle tuossa iässä tärkeä. Hän haluaa mahdollistaa yksilön partiotoiminnan ja myös ryhmän toiminnan. Hän on kannustava ja ohjaava sekä hänellä on asennetta sitoutua tehtäväänsä. Häntä saattaa kiinnostaa tulevaisuudessa kasvatus-, sosiaali- tai terveysala tai hän jo opiskelee alalla. Partiokamuna voi luikahtaa partiolaiseksikin lippukuntaan hieman vanhempana.

 

Partiokamukoulutuksen jälkeen partiolainen ymmärtää, mitä partiokamutoiminta on, ymmärtää sen vaatimukset sekä toimintaperiaatteet lippukunnan sisällä.

 

Yhteiseen partioon -hanke tukee mahdollisuuksien mukaan tämän koulutuksen kuluja vielä 2018. Järjestelyvastuussa on piirin sisujaosto.

Hinta: max 50€/henkilö