Olet täällä

Partiojohtajien peruskurssi IV / 2013, osa I

Päivämäärä: 
27.09.2013 - 29.09.2013
Järjestäjä: 
Koulutusryhmä
Vastuuhenkilö: 
Mari Piironen
Sijainti: 
Partiomylly
Alhonkulmantie 72 Eura
Suomi
FI
Tagit: 
Ikäryhmät: 
Ilmoittautuminen: 
Kiinni

1. osa   27.-29.9., Partiomylly, Eura,
2. osa  8.-10.11., Vasikkari, Uusikaupunki 

Sinustako innokas ja vastuun kantava Partiojohtaja?

Lähde hakemaan PJ-kurssilta kaikki perustiedot ja – taidot mitä partiojohtaja tarvitsee! Kurssilla syvennytään partion saloihin; pääset harjoittelemaan mm. projektijohtamista sekä pohtimaan lasten ja nuorten ohjaamista. Kurssi on tarkoitettu aikuisille yli 22-vuotiaille johtajille sekä lippukunnan vastuupesteissä toimiville yli 18-vuotiaille vaeltajille. Monimuotokurssin alaikäraja on 25 vuotta. Kurssitunnusten saamisen edellytyksenä on suoritettu EA1-kurssi tai vastaavat tiedot. Kurssilta numero viisi voit lähteä lisäksi hakemaan uusia ystäviä yli kieli- ja piirirajojen, jossa jokainen voi puhua omaa äidinkieltään.

"Kurssiosien välissä tehdään johtamisharjoituksena sopivan haastava projektijohtamistehtävä, jota ohjaa oman lippukunnan nimeämä partiojohtaja. Johtamistehtävä raportoidaan kurssin toisella osalla ja se on henkilökohtainen suoritus.

Koulutus sisältää seuraavat moduulit:
- Turvallinen toiminta
- Retki
- Ohjelman perusteet
- Projekti 1
- Johtamisharjoitus
- EA (sis.testin)
- Lapset ja nuoret 1
- Lasten ja nuorten ohjaaminen
- Ikäkausi ryhmän johtaminen ja ohjaaminen
- Partion perusteet
- Lippukunta yhdistyksenä

Monimuotokurssi koostuu lähiopetuskerroista, jotka sovitaan aloitustapaamisessa, etätehtävistä, johtamisharjoituksesta ja itsenäisestä opiskelusta. Kurssin sisältö muodostuu jokaisen kurssilaisen aiemman osaamisen mukaan.

Tapahtuma on vaeltajille ja aikuisille.

Hinta: 85 euroa osallistujalta

Lisätietoja: koulutussihteeri Riitta Suomi; 050 312 9424; riitta.suomi@partio.fi; koulutusryhmä

PJ-peruskurssille ilmoittaudutaan erillisellä ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeen saa lippukunnan koulutusvastaavalta, partiotoimistoista tai piirin kotisivuilta (www.lounaissuomenpartiopiiri.fi -> materiaalit -> koulutuksen materiaalia). Lomake palautetaan lippukunnan koulutusvastaavalle tai Turun partiotoimistoon 6.5. mennessä.

LiiteKoko
Tiedosto Kurssikirje 1. osa70.22 KB