Olet täällä

Ohjelma

24.03.2018

Porin alueen lippukunnat toivottavat kaikki piirin tarpojat tervetulleeksi kevään taitopäiville kaupungin keskustan kupeeseen ja sen lähimaastoon! Puuhastelemme taitopäivillä selviytymistarpon merkeissä, joten luvassa on niin kaupunkisuunnistusta kuin omien erätaitojen testaamista hyvässä vartiohengessä.

10.04.2018

Yleisön pyynnöstä aikuisluotsitapaaminen Pori!  

Aikuisluotsit tapaavat! Tapaaminen on tarkoitettu lippukunnissa jo toimiville aikuisluotseille sekä niille lippukunnille, joissa ei vielä ole aikuisluotsia. Tapaamisessa on tarkoitus vaihtaa kokemuksia ja vinkkejä aikuisten viihtymiseksi ja tukemiseksi partiossa. Vertaistuen lisäksi kahvia tarjolla! 

Ilmoittautuminen Kuksaan viimeistään 3.4.2018.

14.04.2018

 

Olipa kerran... 2018-kevätkisojen yhteydessä huoltajille ja muille kisoista kiinnostuneille järjestetään maastopäivä, jossa tutustutaan kilpailemiseen ja tehtävärasteihin. Maastopäivän hinta sisältää lämpimän aterian, kahvin sekä opastuksen. Maastopäivään voivat osallistua myös ei-partiolaiset.

 

 

5€/henkilö

 

19.04.2018

Tule tapaamaan muita aikuisluotseja!

Aikuisluotsit tapaavat! Tapaaminen on tarkoitettu lippukunnissa jo toimiville aikuisluotseille sekä niille lippukunnille, joissa ei vielä ole aikuisluotsia. Tapaamisessa on tarkoitus vaihtaa kokemuksia ja vinkkejä aikuisten viihtymiseksi ja tukemiseksi partiossa. Vertaistuen lisäksi kahvia tarjolla! 

Ilmoittautuminen Kuksaan 8.4.2018 mennessä.

06.05.2018
12.05.2018
18.05.2018 - 20.05.2018

Survivalkurssi eli erätaito 3 haastaa sinut selviytymään vähillä varusteilla, luonnonantimin ja tilapäisvälineillä.
Kurssin suoritettuasi tulet toimeen yllättävissä ja vaihtelevissa olosuhteissa ilman repullista tavaraa.

ET 3 on retkeilyn erikoiskurssi, joka on tarkoitettu vaeltajille ja aikuisille jotka eivät pelkää viileitä öitä, nälkää ja pimeää.
Kurssille pääsyn vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja hyväksytysti suoritettu erätaito 2 - kurssi tai vastaavat retkeilytaidot.

Kenelle: vaeltaja, aikuinen

50 € /henkilö

20.05.2018

Hei samoaja!

Oletko siirtymässä johtamaan seikkailijaryhmää tai kenties olet juuri aloittanut sammon tehtävissä?  Tervetuloa 20.5. 2018 klo 12 alkaen sukeltamaan Seikkailijaohjelman pariin Turun partiotoimistolle. Päivän aikana käydään läpi seikkailijaohjelman perusteet. Sukellus antaa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa seikkailijoille sopivaa toimintaa sekä tukee sinua toimiessasi sammon roolissa. Koulutus on suunnattu nimenomaan pestissään aloittaville uusille samoajaikäisille sammoille.

Sivut

Tilaa syöte Ohjelma