Olet täällä

Luotsisatelliitti

Päivämäärä: 
06.10.2018
Järjestäjä: 
Suomen Partiolaiset
Sijainti: 
Partiotoimisto
Turku
Suomi
FI

Luotsien oma tapahtuma LuotsiSatelliitti järjestetään 6.10. ympäri Suomen. Kyseessä on valtakunnalliset luotsivihjarit, jotka kokoontuvat useaan paikkaan samaan aikaan ympäri Suomen, mutta ovat silti yhteydessä toisiinsa. Myös Turun piiritoimistolla on yksi satelliitin pisteistä.

Vihjareilla pääsemme syventymään vuorovaikutukseen ja nuoren tukemiseen vaikeissakin elämäntilanteissa. Samoin pohdimme partion avoimuutta luotsattavan nuoren kannalta - miten näyttää omaa haavoittuvuutta asiassa. Lisäksi luotsit pääsevät tutustumaan luotsin pestikorttiin, päivittyneisiin kasvatustavoitteisiin sekä muihin osallistujien itsensä nostamiin aiheisiin.

Turun tapahtumassa sinulla on mahdollisuus jatkaa luotsiseurassa myös illanviettoa ja yön ylitse kohti sunnuntain Lippukuntapäivää. Valtakunnallisen ohjelman lisäksi pääset osallistumaan piirin tarpoja-, samoaja- ja vaeltajajaostojen yhteistyössä järjestämään ohjelmaan. Illan aikana tutustumme paremmin toisiimme, keksimme ratkaisuja luotsaamisen haasteisiin ja rentoudumme hyvässä luotsiseurassa. Piiritoimistolla vietetyn päräyttävän yön jälkeen jatkamme yhdessä kohti sunnuntain Puropellon koulua.

Jos jokin asia tapahtumassa mietityttää, ota yhteyttä kaisa.johto(at)partio.fi

Tervetuloa oppimaan uutta, jakamaan ajatuksia ja virkistäytymään!