Olet täällä

Lippukuntapäivä (!HUOM! KS. LISÄTIEDOT; mm. koulutuksia yms.)

Päivämäärä: 
22.09.2013
Järjestäjä: 
Piirihallitus
Sijainti: 
Raumanmeren koulu
Pyynpäänkatu 27 Rauma
Suomi
FI
Ikäryhmät: 

 

Lippukuntapäivä on paras tapa aloittaa uusi toimintavuosi!

Lähtekää viettämään Raumanmeren Syyspäivää koko johtajiston voimin! Kuulette tuoreimmat tiedot piiritoiminnasta, tuulahduksia tulevasta ja koulutusta on tarjolla myös kokeneimmille lippukuntatoimijoille

Lippukuntapäivän tapahtumapaikkana toimii Raumanmeren koulu (Pyynpäänkatu 27, 26100 Rauma). Tapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen. Lippukuntapäivään ei ole piirin järjestämää yhteiskuljetusta, mutta tapahtumaan on avattu kyytipörssi. Mikäli autossasi on tilaa tai tarvitset kyytiä, kerro asiasta kyytipörssi-taulukossa.
Huom! Järjestäjä ei pidä lukua paikoista, vaan jokainen täyttää autonsa omavaltaisesti ja itsenäisesti. Muistathan, että Raumalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä. Rauman linja-autoasemalta matkaa koululle on noin 1,6 kilometriä.

Päivä alkaa aamukahvilla yhdeksältä ja varsinainen ohjelma pyörähtää käyntiin kello kymmenen. Iltapäivällä ohjelma päättyy kello 16 mennessä. Ohjelma koostuu yhteisestä osuudesta kaikille osallistujille, koulutusosioista jokaisen oman kiinnostuksen ja tarpeen mukaan sekä partiomessuista, joilta on hankittavissa ajantasaista tietoa piirin eri toimintamuodoista ja mahdollisuuksista osallistua piiritoimintaan. Päivän aikana osallistujille on tarjolla aamukahvi, lounas ja päiväkahvi.

Ilmoittautuminen Lippukuntapäivään tapahtuu Polun kautta viimeistään 6.9.2013.  Tärkeää on, että jokainen paikalle tuleva on ilmoittautunut, jotta ruokaa, kahvia ja istumapaikkoja riittää kaikille!

Päivän tarkka ohjelma löytyy oheisesta liitteestä. Käy tutustumassa mihin koulutuksiin haluaisit osallistua ja sen jälkeen ilmoittaudu niihin Polun kautta. Varaudu vastaamaan ilmoittautumisen yhteydessä oleviin kysymyksiin huolella, jotta saamme päivästä juuri SINUN näköisesi!

Piiri järjestää päivän lippukuntien toiminnan tueksi! Tulkaa mukaan tapaamaan tuttuja, vaihtamaan hyviä käytäntöjä ja kokemuksia sekä kuulemaan koulutusta, joka on juuri TEILLE tehty!

Lisätietoja antavat:
Leena Rantanen, leena.rantanen@partio.fi
Kalle-Pekka Mannila, kalle-pekka.mannila@partio.fi
sekä tietysti oma alueohjaajasi.

Nähdään Raumalla syyskuussa!