Olet täällä

Koulutus

17.11.2018 - 18.11.2018

SPR:n hyväksymä EA 1-kurssi.

Ensiavun peruskurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.    

 Kenelle: samoaja, vaeltaja, aikuinen

50 € hinta/henkilö

23.11.2018 - 25.11.2018

 

Opi kouluttamisen salat ja niksit

 

Partiokouluttajakurssilla pääset uppoutumaan erilaisiin koulutusmenetelmiin ja kurssilaisten oppimisen optimointiin. Kurssilla on annettavaa kokeneille kouluttajille, kokemattomille kouluttajille, kouluttamisesta kiinnostuneille ja ennen kaikkea niille, jotka haluavat olla loistavia siinä, mitä tekevät!

 

24.11.2018

 

ROKilla koulutetaan samoajista johtajatähtiä, tässä koulutuksessa kerrotaan miten!

 

Partio kouluttaa johtajia, tällä kurssilla kerrotaan miten. Avaamme ROKin sisällöt, opastamme miten kurssi johdetaan ja miten se saadaan onnistumaan. Koulutuksessa esitellään tärkeimmät koulutusmenetelmät ja nostetaan kurssin tärkeimmät asiat korkeimmalle jalustalle. Voit täydellistää itsesi myös partiokouluttajakurssilla.

 

Tämän koulutusryhmän ja samoajajaoston koulutuksen voit myös tilata alueellesi, juuri sinun kurssisi staabille.

 

15€/henkilö

12.01.2019 - 13.01.2019

 

Uusi koulutus johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti piiriluottiksina toimiville ja antaa valmiuksia erilaisissa organisaatioissa toimimiseen ja johtamiseen. Koulutuksessa tutustutaan partiotoiminnan kehittämiseen ja tarkastellaan partiotoimintaa piirin näkökulmasta. Koulutuksessa opitaan perustaidot kehittämishankkeen suunnitteluun ja toteukseen. Koulutuksessa on mahdollista hyödyntää kouluttautujan oman projektin työstämistä ja kehittämistä. Koulutus on partiojohtajaperuskoulutuksen saaneille.

17.01.2019

Täältä ohjeet miten pj-kurssilaisista hiotaan timantteja!

Tämä on parasta koulutusta lippukuntanne johtamistehtäväohjaajille. Tärkeä paketti myös kokeneille partiojohtajille, jotka ryhtyvät ohjaajiksi. Luvassa rautaisannos ohjaamisesta ja PJ-koulutuksen viimeisimmät tuulet. Koulutuksessa saat katsauksen partiojohtajakurssiin ja sen suorittamiseen sekä vinkkejä kurssilaisen ohjaamiseen! Koulutus on tarkoitettu partiojohtajille. Tilaisuus on ilmainen, mutta arvaamattoman arvokas.

Ilmainen

18.01.2019 - 20.01.2019
19.01.2019

 

 Luottisseminaariin ovat tervetulleita kaikki piiriluottikset! 

Seminaarin ohjelmassa on koulutusta, tietoiskuja, verkostoitumismahdollisuuksia sekä rentoa ajanvietettä.  

HUOM! Luottisseminaari on luottiksille piirin tarjoama maksuton tapahtuma. Muistathan kuitenkin, että jos ilmoittauduttuasi jätät ilman peruutusta tulematta paikalle, ruokamaksu veloitetaan.  

20.01.2019

Ota haltuun oma pestisi!

Ohjelman tavoitteena on antaa henkilökohtaista tukea lippukunnanjohtajille, ohjelmajohtajille ja pestijohtajille sekä piirin luottamushenkilöille. Jokainen osallistuja saa oman mentorin, jonka kanssa hän tapaa noin kerran kuukaudessa. Näiden tapaamisten lisäksi ohjelmaan kuuluu kolme yhteistä tapaamista 20.1., 26.5. ja 24.11.2019.

Ilmainen

Ilmoittautuminen 15.11.2018 mennessä Kuksaan.

25.01.2019 - 27.01.2019

Nyt oppimaan talviretkeilyn perusteita hyvässä seurassa.

Tule mukaan yhden viikonlopun mittaiselle hiihtovaellukselle ja koe mm. maastossa yöpyminen talvisissa olosuhteissa sekä muita talvivaelluksen hienouksia. Mukaan voit tulla yksin tai porukalla, eikä aikaisempaa hiihto- tai vaellushiihtokokemusta edellytetä. Mikäli siis olet samoaja tai sitä vanhempi ja kiinnostunut retkeilystä talviolosuhteissa, niin tule ihmeessä viettämään erähenkinen koulutusviikonloppu mukavassa porukassa.

26.01.2019

Kaikilla on oikeus Partioon! Tule partiokamuksi, ole mahdollistaja!

Milloin lippukunnassa on partiokamu-tarvetta?

  • partioryhmässä ylivilkkaita tai erityistä huomiota vaativia lapsia
  • sisuryhmäläinen tarvitsee lisätukea onnistuakseen partiossa
  • maahanmuuttajan tai yksinäisen lapsen partiopolun varmistajaksi
  • erityistä huomiota vaativan partiolaisen tarpojaikäkauden haasteisiin

Kenelle partiokamu-pesti istuu?

Sivut

Tilaa syöte Koulutus