Olet täällä

Koulutus

27.09.2018

Jäikö häntä oven väliin? Älä huoli, apu on lähellä! Kalenterikettukoulutus tarjoaa lippukuntien kalenteriketuille eväät onnistuneeseen kalenterikampanjaan! Koulutuksessa käydään läpi mm. adventtikalenterikampanjan suunnittelu ja organisointi lippukunnassa sekä tuotemyynnin ominaisuudet Kuksassa.

 

Muut koulutukset:

25.9. Turun partiotoimisto
7.10. Lippukuntapäivä, Turku

28.09.2018 - 30.09.2018

Kouluttaudu partiojohtajaksi NYT!

 

Lähde hakemaan PJ-koulutuksesta kaikki perustiedot ja -taidot, mitä partiojohtajana tarvitset! Koulutuksessa pääset mm. harjoittelemaan tapahtuman johtamista, saat koulutusta johtamistaidoista ja syvennät näkemystäsi partioliikkeestä. Koulutus on tarkoitettu lippukunnan vastuupesteissä toimiville partiolaisille.

Koulutusosien välissä tehdään johtamisharjoituksena sopivan haastava projektijohtamistehtävä, jota ohjaa oman lippukunnan nimeämä partiojohtaja.

07.10.2018

 

Onko sinun Kuksasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä?

 

Kuksa nurin? -jäsenrekisterikoulutus on tarkoitettu kaikille lippukunnassa toimiville johtajille. Lähde mukaan tutustumaan Kuksan saloihin ja kuulemaan, mitä kaikkea jäsenrekisteri Kuksa lippukunnallenne mahdollistaa!

 

07.10.2018

Apua aikuisten rekrytointiin!

Piirin Aikuis- ja luottisryhmä järjestää rekrykoulutuksen, jonka tavoitteena on antaa tietoa, tukea ja vinkkejä aikuisten rekrytointiin mukaan partiotoimintaan. Koulutuksen sisältö on suunniteltu sekä uusien piiriluottisten että uusien lippukuntatoimijoiden rekrytoinnin näkökulmasta. Koulutuksen pitävät rekrytoinnin ammattilaiset.

 

07.10.2018

 

Tervetuloa partioon, aikuinen!

 

Koulutus on hyvä startti uudelle aikuisen partioharrastukselle. Tervetuloa partioon -koulutus tarjoaa perustiedot partiosta ennen ja nyt.

Suosittelemme tätä koulutusta, jos partio on kokonaan uusi harrastus, tai se on tuttu muutamalta lapsuusvuodelta. Ilmoittaudu valitsemalla kolmesta koulutussetistä jokaisesta Tervetuloa partioon (1/3, 2/3 ja 3/3). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.9.

07.10.2018

Koulutuksessa tutustut sudenpentuohjelman rakenteeseen ja aktiviteetteihin. Saat perehdytystä ikäkauden erityispiirteisiin, kasvatustavoitteisiin sekä partiomenetelmään ikäkauden näkökulmasta. Koulutus antaa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa ikäkaudelle sopivaa toimintaa sekä tukee sinua toimiessasi akelan apulaisen roolissa. Tapahtuma on tarkoitettu sudenpentulauman kanssa toimiville samoajille, vaeltajille tai aikuisille.

Koulutuksen sisältönä on Sudenpentuohjelma -moduuli (4 h)”

 

07.10.2018

Oletko koskaan ajatellut, että leikki on ollut edellytys koko ihmiskunnan kehitykselle, vaikka leikkiä pidetään yleisesti mukavana ajanvietteenä?

07.10.2018

Mentorointi on menetelmä, joka perustuu noviisin aktorin ja kokeneen mentorin välisiin keskusteluihin ja pohdintoihin, jotka ovat luottamuksellisia. Keskusteluissa mentorin kanssa siirtyy mentorin hiljaista tietoa aktorille. Aktori saa uusia näkökulmia ja oppii tekemään uudenlaisia tulkintoja. Hän saa henkilökohtaista tukea pestissä toimimiseen ja omaan kasvuun.Koulutuksessa esitellään partion mentorointiohjelmaa, mentorointia menetelmänä sekä mentorin ja aktorin tehtäviä.

07.10.2018

Suomen Lions-liitto ry ja Suomen Partiolaiset ry järjestävät partiojohtajille Elämisentaitoja - Lions Quest -koulutuksen Punainen Sulka -keräyksestä saatujen tuottojen turvin.
Elämisentaitoja - Lions Quest -koulutus tarjoaa osallistujille käytännön vinkkejä ryhmän ilmapiirin avaamiseen, nuorten tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen sekä
hyvinvointiosaamisen edistämiseen.

Suomessa yli 25 vuotta toiminut koulutus kerää osallistujilta positiivista palautetta muun muassa käytännönläheisyytensä ansiosta. Ohjelman vaikuttavuus on todistettu myös

Sivut

Tilaa syöte Koulutus