Olet täällä

Kiven kannoilla -kevätmestaruuskilpailut

Päivämäärä: 
25.05.2013
Kello: 
9:20
Järjestäjä: 
Järvi-Suomen Partiolaiset
Sijainti: 
Jyväskylä
Suomi
FI
Tagit: 
Ikäryhmät: 
Ilmoittautuminen: 
Auki

Kilpailussa kilpaillaan oranssissa ja vihreässä sarjassa.
Kilpailukutsu sekä tehtävä- ja pisteluettelo on julkaistu Partio-lehden numerossa 4/2012. Kilpailussa noudatetaan SP:n 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä sekä SP:n turvallisuusohjeita. Kilpailussa kokeillaan korotettuja ikärajaoja: kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on viisi 12–17 –vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta.

Kaikkien kilpailuun haluavien lounaissuomalaisten vartioiden tulee ilmoittautua kilpailuun osoitteessa <https://spfs.clubonweb.com/book/kivenkannoilla > tai kirjallisesti Porin partiotoimistoon (Antinkatu 6, 28100 Pori tai riikka.hosiosto@partio.fi) maanantaihin 6.5. mennessä.
Vartioiden osanottomaksu on 65 euroa.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kaksinkertaisella osallistumismaksulla 15.5. saakka. Ilmoittautumiset Partiotoimistoon Riikalle 050 3129 425, riikka.hosiosto@partio.fi

Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi, lippukunta, lippukuntalyhenne, kieli (suomi/ruotsi), vartionjohtajan nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, saapumisaika ja – tapa kilpailukeskukseen, osallistuminen piirin mahdolliseen yhteiskuljetukseen, erityisruokavaliot sekä tilattavien ruokalippujen määrä (iltapala 3 €/kpl, aamupala 3 €/kpl, aamu- ja iltapala yhteensä 5 euroa).

Piiri järjestää kilpailuihin maksullisen yhteiskuljetuksen jos osallistujia on riittävästi. Aikataulu ja matkareitti ilmoitetaan myöhemmin yhteiskuljetukseen ilmoittautuneille. Yhteiskuljetukseen ilmoittaudutaan sitovasti ilmoittautumisen yhteydessä. Yhteiskuljetus lähtee perjantaina.
Jos Lounais-Suomen Partiopiirin kilpailukiintiö ylittyy, suorittaa kilpailujaosto karsinnan. Karsintaperusteena käytettävän piirinmestaruuskilpailun järjestäjille varataan kohtuullinen osuus piirin peruskiintiöstä.

Partiopiirin kevätmestaruuskilpailun (OMG!) perusteella kummankin sarjaan parhaalle SM-kilpailuun osallistuvalle vartiolle maksetaan sekä SM-kilpailun osanottomaksu että matkat kilpailuun partiopiirin yhteiskuljetuksessa. Kummankin sarjan 2. ja 3. parhaalle SM-kilpailuun osallistuville vartioille maksetaan SM-kilpailun osanottomaksu. Edellä kerrottu tuki on vartiokohtainen; vartion määrittelee vartion nimi ja lippukunta. Jos tukea ei käytetä tukiperusteena olevan piirin kilpailun sarjan parhaan vartion kohdalla, siirtyy tukimahdollisuus järjestyksessä seuraavalle vartiolle ja niin edelleen.

Lisätietoja kilpailusta saa osoitteesta http://www.j-sp.partio.fi/kivenkannoilla/  tai Partiotoimistolta Riikalta.