Olet täällä

Kevät-SM-kilpailut

Päivämäärä: 
20.05.2017
Järjestäjä: 
J-SP
Sijainti: 
Kuopio
Suomi
Tagit: 
Ikäryhmät: 

KILPAILUKUTSU

Puijon Pakertajat ry ja Järvi-Suomen Partiolaiset ry kutsuvat sinut ja vartiosi partiotaitojen SM-kilpailuihin Kuopioon 20.5.2017.

Osallistumisoikeus
Kilpailun osallistumisoikeus on kaikilla Suomen Partiolaiset ry – Finland Scouter ry:n vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneilla yli 12-vuotiailla jäsenillä. Kilpailijan katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon hänet SP:n jäsenrekisterissä on merkitty, ellei kyseinen piiri hänelle muuta lippukuntaa vahvista. Kilpailuvartion jäsen voi kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden kalenterivuoden aikana.

Oranssi ja vihreä sarja
Oranssissa sarjassa kilpailevat tyttövartiot, vihreässä sarjassa poika- ja sekavartiot. Kilpailureitin pituus on enintään 9 km.
Kilpailuvartio koostuu viidestä 12-17 -vuotiaasta jäsenestä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta (sääntömuutoskokeilu 7 §, voimassa 1.4.2013 alkaen). Ikä lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli ikä on kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

Valkea sarja
Valkea sarja on tarkoitettu samoajaikäisille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Kilpailuvartiossa on 3-5 jäsentä. Valkea sarja ei ole mestaruussarja ja siihen otetaan korkeintaan 20 vartiota ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu
Ilmoittautuminen alkaa 1.3.2017 ja päättyy 6.5.2017. Vartionjohtaja ilmoittaa vartionsa kilpailuun Kuksan kautta. Ilmoittautumislinkki löytyy kilpailun nettisivulta ilmoittautumisajan alkaessa. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Osallistumismaksu on 70 euroa/vartio. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja yhden lämpimän aterian maaliintulon jälkeen sekä lattiamajoituksen sitä tarvitseville kilpailua edeltävänä yönä. Yöpyjille on tarjolla ilta- ja aamupalaa hintaan 4€/ateria. Yöpyminen sekä ilta- ja aamupala varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Huoltajat ja kuljettajat
Kilpailua seuraavat huoltajat voivat varata huoltajapaketin. Huoltajapaketti maksaa 20 € ja se sisältää lattiamajoituksen omin varustein, ruokailut (pe-la) ja tutustumisen kilpailuun. Kullakin piirillä tulee olla myös nimetty piirihuoltaja.
Linja-autokuljettajille on kilpailukeskuksessa tarjolla maksuton lattiamajoitusmahdollisuus ilman patjoja ja vuodevaatteita. Majoitus pyydetään varaaman ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kuljettajalle halutaan myös ruokailut kilpailukeskuksessa, hänelle tulee varata huoltajapaketti.

Vakuutus
Kilpailijat on vakuutettu Suomen Partiolaisten jäsenmaksuun sisältyvällä vakuutuksella. Kilpailuvartioiden on tunnettava Suomen Partiolaisten turvallisuusohjeet. http://www.partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus

Ennakko-ohje
Ennakko-ohje julkaistaan kilpailun nettisivuilla viimeistään 7.5.2017 ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Mikäli vartio haluaa ennakko-ohjeen paperisena, on siitä mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.
Kilpailuissa noudatetaan Suomen Partiolaisten 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä.

Lisätietoja
Kilpailunjohtaja Varpu Vidgren, puh. 0505252012, varpu.vidgren(a)iki.fi
Järjestelysihteeri Rosariina Suhonen, puh. 0407183322, rosariinasuhonen(a)gmail.com
https://tasan100.wordpress.com/

Vuoden 2016 mestarit
Vihreä sarja
Siili, Tampereen Eräpojat ry, Häme
Oranssi sarja
Minkki, Pohjan Veikot ry, PP
Piirien välinen kilpailu
Pohjanmaan Partiolaiset ry

Kiertopalkinnot pyydetään toimittamaan kilpailukeskukseen kilpailuviikonloppuna.